• De când s-a lansat prima dată, în urmă cu 30 de ani, pompierii s-au concentrat pe strângerea de fonduri pentru cercetările despre cancer și pentru salvarea animalelor.
  • Banii strânși în urma vânzărilor calendarului pentru 2023 vor fi trimiși către mai alte organizații caritabile din Australia.
  • Donațiile sunt un mod de a mulțumi americanilor care s-au implicat în salvarea vietăților sălbatice din timpul incendiilor de vegetație din 2019-2020.

De când s-a lansat prima dată, în urmă cu 30 de ani, pompierii s-au concentrat pe strângerea de fonduri pentru cercetările despre cancer și pentru salvarea animalelor.

Banii strânși în urma vânzărilor calendarului pentru 2023 vor fi trimiși către Consiliul Asociațiilor de Pompieri Voluntari, Fundația Kids with cancer, Spitalul Byron Bay Wildlife și alte organizații caritabile din Australia, potrivit publicației People.

https://www.instagram.com/australianfirefighterscalendar/?utm_source=ig_embed&ig_rid=fff91746-87e2-49ba-8935-9104c742b88b

De asemenea, pompierii vor dona și către Rescue Rebuild, un program de renovare a adăposturilor Greater Good Charities, care recrutează voluntari din toată SUA pentru a renova adăposturi pentru animale, pentru persoanelor ce s-au confruntat cu violența domestică, pentru veterani și persoane fără adăpost.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI
FOTO – AUSTRALIAN FIREFIGHTERS CALENDAR

Donațiile sunt un mod de a mulțumi americanilor care s-au implicat în salvarea vietăților sălbatice din timpul incendiilor de vegetație din 2019-2020.

Toate edițiile din 2023 ale Calendarului Pompierilor Australieni sunt disponibile pe www.australianfirefighterscalendar.com.

FOTO – AUSTRALIAN FIREFIGHTERS CALENDAR