• Un nudist a fugărit un mistreț cu doi pui, după ce animalul a ieșit din pădure și i-a furat laptopul
  • Imaginile au fost surprinse într-un parc de nudiști
  • Momentul a făcut deliciul celor prezenți, stârnind amuzament

Un bărbat a fugărit, în costumul lui Adam, un mistreț care i-a furat punga în care se afla laptopul său, stârnind amuzamentul celor prezenți într-un parc de nudiști, scrie BBC.

Se pare că mistrețul a ieșit brusc din pădure, fiind însoțit de doi pui. Bărbatul a reacționat și a luat-o la fugă după animale. Adele Landauer, actriță și instructor de dezvoltare personală, a pozat incidentul, care s-a petrecut la Teufelssee – o zonă unde turiștii preferă să facă plajă, de multe ori nud. Apoi, a fost doar un pas până ca imaginile să ajungă în social media.

„Natura își ia revanșa“, a scris Landauer pe Facebook, mărturisind că bărbatul rămas fără laptop s-a amuzat copios de situație. „I-am arătat apoi fotografiile, a râs zgomotos și mi-a dat voie să le postez“, a adăugat ea.

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
PRINȚUL LOUIS A ÎMPLINIT ȘASE ANI
DRULĂ PROPUNE MĂRIREA NOTELOR LA BAC
TÎLVAR VREA OBUZIERE DIN COREEA DE SUD
AVOCATUL TODD BLANCHE: „DONALD TRUMP ESTE NEVINOVAT”

Iată imaginile care te vor amuza:

Die Natur schlägt zurück! Wildschweinjagd am Teufelssee!In der gelben Tüte ist der Laptop des Mannes, deshalb gab er…Publicată de Adele Landauer pe Miercuri, 5 august 2020

Trebuie să știi că, vara, în Germania există o tradiție. Unii nemți renunță la haine în parcuri, aceasta fiind considerată o formă de comuniune cu natura ce poartă numele de Freikörperkultur – „cultura trupului liber“.