• Leni Klum este fiica cea mare a lui Heidi Klum și a cântărețului britanic Seal.
  • Leni este surprinsă uitându-se fix în cameră, cu breteaua sutienului atârnându-i pe umeri, iar mâinile îi acoperă pieptul.
  • Ea a purtat blugi și o curea neagră, iar pentru coafură a adoptat bucle lejere.

Leni Klum lasă loc de interpretări în cea mai recentă fotografie postată pe Instagram. Modelul în vârstă de 18 ani îi calcă pe urmele mamei sale Heidi Klum și pozează topless pe rețelele de socializare.

Leni Klum este fiica cea mare a lui Heidi Klum și a cântărețului britanic Seal.

Leni este surprinsă în timp ce se uită fix în cameră, cu breteaua sutienului atârnându-i pe umeri, în timp ce mâinile îi acoperă pieptul.

Recomandări

CINE VA PRELUA ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA

Ea a purtat jeanși albaștri din denim deschis și o curea neagră, în timp ce a adoptat bucle ondulate pentru coafura ei pentru a completa look-ul.

Ea a ales un machiaj simplu, natural, care îi scoate în evidență trăsăturile.

Holm a distribuit fotografia pe pagina sa de Instagram, iar fanii au reacționat imediat. Ei au apreciat look-ul și l-au numit ,,natural și feminin” . ,,Pur și simplu wow” , a scris un alt utilizator.

Fotografia lui Leni vine după ședința foto controversată cu mama ei.

Heidi și Leni au pozat împreună pentru o campanie publicitară pentru brandul de lenjerie intimă Intimissimi anul trecut.

Nu este prima dată când Heidi și Leni au pozat împreună pentru brandul italian de lenjerie intimă. Intimissimi a postat fotografii cu cele două în sutiene și lenjerie intimă în octombrie 2022, scrie Fox News.