• Alexandra a investit 100.000 de euro într-o afacere cu minifrigidere pentru cosmetice
  • Într-un minifrigider poți pune creme, seruri, măști faciale sau obiecte de masaj
  • Un astfel de minifrigider pentru cosmetice te costă 330 de lei

Când te naști într-o familie de antreprenori, iei exemplul părinților și îți deschizi cu ușurință propriul business. Așa a făcut și Alexandra Vasile, care alături de sora ei, au investit 100.000 de euro într-o afacere inovatoare, cu minifrigidere pentru cosmetice. Pentru un astfel te produs scoți din buzunar 330 de lei.

„Am descoperit acest business din Australia care comercializa minifrigidere. În loc să-l cumpăr pentru mine, am zis că vreau să-l aduc în România să-l vând. E un produs de lux.”, a precizat aceasta.

Ce funcții are minifrigiderul și ce poți să pui în el

Frigiderul are un raft interior detașabil pentru creme înalte, unul detașabil și pe lateral încă un raft pentru măștile faciale.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
CÎRSTOIU: MANDATUL MEU E PE MASA COALIȚIEI
AL TREILEA AUR PENTRU POPOVICI
MICROSOFT LANSEAZĂ A.I. REVOLUȚIONARĂ

„Avem două funcții – cea de încălzire și cea de răcire. Pentru cea de răcire recomandăm cremă hidratantă, cremă de ochi, de noapte de zi, seruri. Iar pentru funcția de încălzire: uleiuri și ceară pentru acasă. Avem și pietre de masaj și globuri crio.”, a mai explicat antreprenoarea.

Bianca aștepta de câțiva ani un astfel de produs în România. Și-a comandat unul și deja l-a recomandat tuturor prietenelor sale. Depozitează în el cremele de față și unele produse de make-up.

„Îmi place super mult pentru că-și păstrează compoziția. Se integrează foarte ușor în orice spațiu. Mi se pare că e o investiție foarte bună pentru orice femeie.”, a precizat aceasta.