• Cei trei bărbaţi au vârsta cuprinsă între 36 şi 45 de ani şi au încercat să jefuiască o cramă de vinuri din regiunea Bordeaux, Franţa
  • Jandarmii i-au prins imediat după adresa care apărea pe declaratia de deplasare pe propria răspundere, pierdută la locul furtului
  • Cei trei vor fi judecaţi la Curtea Penală din Bordeaux

Dorința de vin le-a luat mințile unor bărbați din Franța care au încercat să jefuiască o cramă de vinuri. Ghinionul lor a fost că au uitat la locul faptei declarația pe propria răspundere, iar la scurt timp au fost prinși de jandarmi.

Comedia tragi-comică s-a petrecut vinerea trecută. Cei trei bărbaţi în vârstă de 36, 41 şi 45 de ani au mers la o cramă din regiunea Gironde (Bordeaux). În timp ce doi dintre ei au distras atenţia proprietarului de vin, al treilea a mers în camera unde se afla casa de marcat.

Ce crezi? În casa de marcat au găsit doar 40 de euro, dar au fost demascaţi de vânzătorul care a reuşit să-i pună pe fugă. În grabă, cei trei hoţi au pierdut declaraţia pe proprie răspundere necesară pentru a ieşi din casă pe timp de izolare.

Recomandări

CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE
VENEȚIENII IES ÎN STRADĂ
RĂMÂNE TRUMP FĂRĂ IMUNITATE?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN
METROUL NU MAI BATE PASUL PE LOC

Sursa foto: Profimedia