• O fostă angajată Hermes a vândut genți SH în valoare de 2 milioane de dolari.
  • Pentru un model Birkin nou poți să aștepți și ani de zile.
  • Pe The Birkin Fairy, cea mai scumpă geantă Hermes costă 150.000 de dolari.

Și Birkin de la Hermes are Zâna ei! O fostă angajată Hermes ajută colecționarii celebrelor genți să cumpere și să vândă Birkin la mâna a doua! Cele noi sunt aproape imposibil de obținut în magazine! 48 de ore durează realizarea unei genți din piele, se face manual, iar producția e limitată. Sunt liste de așteptare și de ani de zile.

Caroline, cu The Birkin Fairy, a vândut produse de 2 milioane de dolari pe eBay și în online, de la un Birkin foarte uzat de 8.000 de dolari, până la modelul So Black Kelly, de 150.000 de dolari, cu pene.

„Este o geantă de mână, o piesă de artă și o investiție, în același timp”

Sunt doar două exemplare în toată lumea! Costă mai ceva ca o mașină de lux, doar că un Birkin nu își pierde valoarea. Dimpotrivă! „Este o geantă de mână, o piesă de artă și o investiție, în același timp”, spune Zâna Birkin.

Recomandări

CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI
„NADIA” ÎI DUCE PE ROMÂNI LA J.O.

Geanta Birkin a fost lansată de Hermes în 1984. The Birkin Bag, o geantă de mână realizată manual din piele, cu două mânere superioare robuste și o închidere cu încuietoare și cheie pentru a se asigura că tot conținutul rămâne acolo. Muza a fost actrița britanică Jane Birkin.

Ideea genții a pornit de la un incident în avion! Directorul executiv al Hermes avea loc lânga Jane Birkin. Dorind sa-si ia ceva din geanta din compartimentul bagajelor, actrița a vărsat continutul acesteia pe culoar, plângându-se că nu găsește o poșetă suficient de mare pentru weekend. Așa a apărut un adevărat fashion icon – Hermes Birkin.