• S-a scos la licitație modelul Birkin de la Hermes.
  • Licitația începe de la 27.000 de euro pentru modelul Birkin.
  • La licitație se vor mai găsi și genți Chanel, Louis Vuitton și Gucci.

Vești bune pentru doamnele și domnișoarele care vor să se simtă ca Victoria Beckham, Kim Kardashian sau Sarah Jessica Parker. Modelul de genți preferat de vedete e scos la licitație. Este vorba de modelele Birkin, de la Hermes, ce valorează împreună cât o casă.

„În premieră, o colecție a celor mai scumpe genți din lume ajung în România, la București. Una dintre cele mai scumpe și râvnite accesorii din lume. Modele preferate de vedetele de la Hollywood”, a declarat Alina Panico, PR manager Artmark.

Bineînțeles că nu oricine poate obține un model Birkin 30 direct din magazinul Hermes. Chiar dacă unele femei își permit un astfel de model, trebuie să fie cliente fidele Hermes. Uneori, cumpărătorul poate să aștepte și mai mult de un pentru a intra în posesia acestei genți.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Geanta Hermes Birkin 30, vândută și pentru 300 de mii de euro

„Cea mai impresionantă și valoroasă apariție dintre cele 77 de genti de la licitatie dintre care 15 genti Hermes este modelul Birkin 30 este realizat din piele de crocodil, iar acest exemplar rar de culoare roz are un preț de pornire de 27.000 de euro”, a mai spus Alina Panico.

Alina mai spune că prețul din magazin al unui astfel de model este de 80.000 de euro. Și, în urmă cu trei ani, s-a vândut la o licitație din Hong Kong pentru nici mai mult, nici mai puțin de 300 de mii de euro.

La licitație se vor putea găsi și alte genți de brand precum Chanel și Louis Vuitton. Va fi pe 8 decembrie, online, pe site-ul Artmark, iar până atunci se
pot studia și admira începând de astăzi, în expoziția de la Palatul Cesianu-Racoviță.