• Chris Evans i-a spus lui Bridger Walker că îi trimite un scut original Captain America după ce a aflat că băiatul și-a salvat sora atacată de câini.
  • Bridger, din Wyoming, a fost mușcat de mai multe ori de cap și de față și a avut nevoie de aproximativ 90 de cusături.
  • „Ești un erou, ceea ce ai făcut a fost atât de curajos, atât de altruist. Sora ta este atât de norocoasă că ești fratele ei mai mare. Părinții tăi trebuie să fie atât de mândri de tine“, a spus Evans.

Chris Evans oferă un cadou special unui băiețel foarte curajos – un scut Captain America. Vedeta din „Captain America“ i-a trimis un mesaj video lui Bridger Walker (6 ani), care și-a salvat sora în vârstă de patru ani de la atacul câinilor. Walker a fost rănit grav și a avut nevoie de 90 de cusături la față, fiind supus unei intervenții chirurgicale de două ore.

„Aici Căpitanul America. Am citit povestea ta, am văzut ce ai făcut și sunt sigur că ai auzit asta de multe ori în ultimele două zile, dar lasă-mă să fiu următorul care îți spune, amice, că ești un erou. Ceea ce ai făcut a fost atât de curajos, atât de altruist. Sora ta este atât de norocoasă că ești fratele ei mai mare. Părinții tăi trebuie să fie atât de mândri de tine“, a spus Evans într-un mesaj video postat pe Instagram.

„O să fac rost de adresa ta și o să-ți trimit un scut original Captain America, pentru că meriți“, i-a transmis Chris Evans micuțului.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
SCANDAL CU SÂNGE INFECTAT ÎN UK
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
APPLE ADUCE UN NOU MAGAZIN DE APLICAȚII
CE „MIAU” FĂCUT...
View this post on Instagram

There are no words. We are so, so thankful.

A post shared by Nikki Walker (@nicolenoelwalker) on

O să rămâi surprins de ce a vrut copilul să o salveze pe sora lui mai mică. Familia povestește că atunci când tatăl lui Walker l-a întrebat de ce a sărit în apărarea surorii lui, copilul ar fi spus: „Dacă cineva ar fi trebuit să moară, am crezut că ar trebui să fiu eu“.