Gestul impresionant făcut de un tânăr care n-a vrut să-și lase mama bolnavă de Covid să moară singură în spital

Gestul impresionant făcut de un tânăr care n-a vrut să-și lase mama bolnavă de Covid să moară singură în spital Sursă foto: mirror.co.uk
  • Un tânăr nu a vrut să își lase mama să moară singură în spital.
  • S-a cățărat în fiecare zi două etaje până la fereastra ei.
  • Femeia era bolnavă de Covid-19.

Jihad Al-Suwaiti are 30 de ani și este din Hebron, Palestina. El îți demonstrează cât de mare poate fi iubirea copilului pentru mamă. Tânărul a fost văzut cățărându-se în fiecare zi pe peretele spitalului în care era internată mama lui. A făcut asta pentru a-și vedea, de la fereastră, mama diagnosticată cu cancer și coronavirus, din dorința de a nu o lăsa să moară singură, scrie mirror.co.uk.

Fiul iubitor și-a dorit cu orice preț să fie alături de mama sa, aflată la terapie intensivă, până în ultima clipă. Stătea pur și simplu la fereastră și o privea, apoi cobora abia după ce era convins că a adormit. Timp de o săptămână s-a repetat scena, până când femeia a murit.

„Am fost cu ea în ultimele ei momente din viață și am înțeles că nu mai există nicio speranță înainte să o văd murind“, a povestit tânărul.

Pe 16 iulie a urcat pentru ultima oară, când Jihad Al-Suwaiti și-a luat rămas bun de la mama sa de la fereastra Unității de Terapie Intensivă.