• Un câine în vârstă de 22 de ani, pe nume Gino Wolf, a obținut titlul de cel mai bătrân câine din lume, potrivit Guinness World Records.
  • Cățelușul s-a născut pe 24 septembrie 2000 și a fost adoptat de Alex Wolf, în vârstă de 40 de ani, de la Humane Society of Boulder Valley din Colorado, în 2002.
  • Lui Gino îi place să doarmă lângă foc, să mănânce gustări cu somon și să se plimbe prin cartier în căruță.

Un câine în vârstă de 22 de ani, pe nume Gino Wolf, a obținut titlul de cel mai bătrân câine din lume, potrivit Guinness World Records. Cățelușul s-a născut pe 24 septembrie 2000 și a fost adoptat de Alex Wolf, în vârstă de 40 de ani, de la Humane Society of Boulder Valley din Colorado, în 2002.

Am avut mare grijă de el de-a lungul anilor și este încă într-o formă relativ foarte bună… și încă foarte drăguț, ceea ce este surprinzător având în vedere vârsta lui!”. a declarat Alex pentru Guinness World Records.

A fost alături de noi la fiecare pas. Mă bucur foarte mult că l-am luat. Este cel mai bun”, a declarat părintele câinelui pentru Today. Când era mai tânăr, îi plăcea să exploreze curtea imensă a părinților mei împreună cu ceilalți câini ai noștri din Manhattan Beach, să se plimbe fără lesă în Venice, să meargă cu mașina de-a lungul coastei, asculând muzica cu capul pe fereastră, sau să alerge pe terenul de golf din La Quinta”, a adăugat Alex.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Alex a continuat: „Întotdeauna i-a plăcut să fie în parcul pentru câini mari în loc de parcul pentru câini mici. Câinii mari îl urmau de parcă era liderul lor neînfricat, iar asta îl făcea pe Gino mândru. Întotdeauna a avut ‘BDE’ – energie de câine mare”.

Lui Gino îi place să doarmă lângă foc, să mănânce gustări cu somon și să se plimbe prin cartier în căruță. Cățelușul își însă pierde vederea. Alex a atribuit longevitatea lui Gino unei alimentații sănătoase cu hrană de calitate umană, îngrijirii veterinare și sprijinului continuu din partea familiei și a prietenilor – dar mai ales lui Gino însuși.

Îi acord toate meritele”, a spus îngrijitorul lui Gino. A primit multă dragoste și cred că este un câine puternic.”