• Compania Kerry a lansat graficele anuale de gusturi pentru 2021
  • Chef Joseph Hadad îţi spune cum se împacă cu preferinţele românilor
  • Românii au gătit mult mai mult în pandemie

Ţie ce-ţi plăce să mănânci? Dacă încă te gândeşti, nu este nici o problemă. Kerry, compania pentru gust şi nutriţie a lansat graficele anuale de gusturi pentru 2021.

Poate nu ştiai, dar plantele precum lavanda, curcuma sau busuiocul împreună cu anumite alimente şi băuturi pot obţine starea de bine prin metode holistice. Dar ce preferinţe au clienţii? Sau unde ce au mâncat clienţii în pandemie? Chef Joseph Hadad îţi spune cum se împacă cu gusturile clientului, ce ingrediente pune şi ce vin se alege.

Joseph Hadad, chef: „Combinaţia este spre părinţii mei, adică din Nordul Africii. Să fii bun şi pentru gustul clienţilor, adică populaţia română. Se pune accentul meu exact pe gustul lor. Când mănânc cu preparatele, trebuie ales nişte băutură. Un pahar de vin s-a asociat exact. Pentru asta noi trebuie cineva specialist. Să ştie exact. Pe ce gusturi se merge acuma. Pot să iau un vin bun. Să se potrivească pe preparatele ce aţi ales dumenavoastră. Dacă eu sunt mulţumit cum a ieşit, iar el nu e mulţumit, eu nu sunt mulţumit.”

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
PRINȚUL LOUIS A ÎMPLINIT ȘASE ANI
DAVID PECKER ÎȘI REIA ACUZAȚIILE ÎMPOTRIVA LUI TRUMP
DRULĂ PROPUNE MĂRIREA NOTELOR LA BAC
BIN SALMAN CAUTĂ INVESTITORI PENTRU NEOM

Și pentru că tot vorbim de gusturi, îți dau exemplul Andreei Lazăr, o studentă stabilită în California. Îți spune cum s-au schimbat gusturile ei în pandemie.

Andreea Lazăr: „Toată perioada carantinei a reprezentat un fel de experiment culinar. Am început să mămânc noi tipuri de carne sau noi tipuri de rețete pe care nu le-aș fi încercat până acum. Pandemia mi-a dat timp să îmi lărgesc cumva orizonturile.”