• Balenciaga se pregătește să lanseze faimoasa sa „Trash Pouch”, o geantă de mână pe care Demna Gvasalia, designer-ul de modă al mărcii, a recunoscut că este inspirată de umila pungă de gunoi.
  • Geanta Balenciaga este disponibilă în variante de culoare albastră, neagră și albă.
  • Prezentată pentru prima dată în timpul show-ului de toamnă/iarnă 2022 al casei, poșeta „Trash Pouch” de la Balenciaga este realizată din piele de vițel, curea asortată și este lansată la un preț amețitor de 1.790 de dolari.

Balenciaga se pregătește să lanseze faimoasa sa „Trash Pouch”, o geantă de mână pe care Demna Gvasalia, designer-ul de modă al mărcii, a recunoscut că este inspirată de umila pungă de gunoi, potrivit Highsnobiety, un brand global de modă și media pasionat de produse și de poveștile care le modelează.

Fiind disponibilă în variante de culoare albastră, neagră și albă, cea mai recentă geantă a Balenciaga arată aproape identic cu pungile de gunoi de care vrei să scapi cât mai repede.

Recomandări

7 LOCAȚII „BRIDGERTON"
CELE MAI VECHI DOVEZI ALE FUZIUNII
MAI SLĂBEȘTE-NE
SOPHIE TURNER, DESPRE DIVORȚUL DE JOE JONAS
VEZI WORLD PRESS PHOTO LA UNIVERSITATE
NOI IMAGINI ÎN CAZUL LUI „DIDDY"

Prezentată pentru prima dată în timpul show-ului de toamnă/iarnă 2022 al casei, poșeta „Trash Pouch” de la Balenciaga este realizată din piele de vițel, curea asortată și este lansată la un preț amețitor de 1.790 de dolari.

„Nu puteam rata ocazia de a face cea mai scumpă pungă de gunoi din lume, pentru că cine nu iubește un scandal de modă?”. a declarat Demna la prezentarea în premieră a colecției Balenciaga.

Balenciaga este cunoscută, pentru că a făcut lumea să intre în frenezie cu produsele sale nonconformiste. Un alt exemplu sunt adidașii distruși. Nu este atât de șocant să auzim, acum, de lansarea noii genți Balenciaga sub forma sacilor de gunoi, care ajung la valoarea de aproape 2.000 de dolari.

„Acest lucru scapă de sub control”, a declarat un utilizator în postarea de pe Instagram a paginii Highsnobiety.

„Oricine cumpără asta trebuie să fie aruncat în ea.”, a comentat un alt utilizator.

„Balenciaga este un experiment social, iar voi pierdeți”, au continuat comentariile.