• Pentru a beneficia de ofertele programului, cei interesaţi trebuie să se mute timp de o lună de la momementul selecţiei şi trebuie să petreacă cel puţin 30 de zile consecutive în Hawaii.
  • Înscrierea are loc până pe 15 decembrie, iar cei acceptaţi în program trebuie să se angajeze câteva ore în fiecare săptămână.
  • Programul a fost creat de voluntarii din comunitate cu scopul de a reînvia economia.

Dacă vrei să experimentezi şi să cunoşti îndeaproape cultura hawaiană, programul de rezidenţă temporară Movers & Shakas în colaborare cu şcoli şi companii este platforma perfectă ca să îți pui la dispoziţie abilităţile dar şi timpul pentru a ajuta la construirea unei economii rezistente.

Chiar dacă eşti localnic sau nu, în Hawaii, ai ocazia să lucrezi de la distanţă pentru organizaţiile non-profit din educaţia locală şi să beneficiezi de ofertele de călătorie şi cazare pentru o şedere optimă în Hawaii. Programul a fost creat de voluntarii din comunitate cu scopul de a reînvia economia.

Pentru a beneficia de ofertele programului, cei interesaţi trebuie să se mute timp de o lună de la momementul selecţiei şi trebuie să petreacă cel puţin 30 de zile consecutive în Hawaii. Printre benieficiari se numără şi fondatorul platformei, careia pandemia i-a oferit ocazia de a lucra de acasă şi de la distanţă.

Recomandări

CINE VA PRELUA ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA

Programul este destinat străinilor şi foştilor rezidenţi din Hawaii care doresc să se întoarcă şi a fost făcut în colaborare cu şcoli şi companii. Se oferă parteneriate cu hoteluri şi închirieri de vacanţă pentru a umple golul lipsit de turism.

Înscrierea are loc până pe 15 decembrie, iar cei acceptaţi în program trebuie să se angajeze câteva ore în fiecare săptămână.