• HazarDance aduce spectacole excepționale în care vor evolua artiști români și străini.
  • Artiștii îți oferă dansuri contemporane, flamenco, street dance și dansuri nomade.
  • După spectacole, artiștii vor susține sesiuni de Q&A cu cei prezenți la eveniment.

Iașul devine capitala dansului. HazarDance aduce la Romanian Creative Week spectacole celebre. În cadrul marelui eveniment, peste 1000 români și străini sunt prezenți la cea de-a 4-a ediție a Romanian Creative Week. Aceasta te așteaptă cu festivaluri de film, teatru și dans la Iași în perioada 15-26 mai.

Ce înseamnă HazarDance pentru români?

„Pentru mine, curator al festivalului, înseamnă dor și vibrație. Înseamnă visare și dorința de a aduce pe meleagurile românești dansul contemporan și arta performativă” a declarat Ștefan Lupu, organizatorul HazarDance, pentru Aleph News.

Cu ce producții vă lăudați?

„Anul acesta suntem mai bogați în ceea ce privește spectacolele. Avem trei producții internaționale. Am trecut peste cea de-a doua parte a festivalului, dar ziua de astăzi este una cu totul specială. Avem o producție din America, chiar din New York. Mâine, în închiderea festivalului, vom avea o trupă din Ungaria, co-producție cu Franța, elemente de circ și dans contemporan. HazarDance are foarte multe spectacole atât în Iași cât și în București”, a adăugat acesta.

Recomandări

CUM SE ÎNCHEIE SAGA LA S1 SI S2?
E BĂTAIE PE POSTUL LUI DRULĂ
CIUCĂ VREA CANDIDAȚI DIFERIȚI LA PREZIDENȚIALE
CRESC INVESTIȚIILE ÎN ARME NUCLEARE
ÎNCEPE EXAMENUL DE BACALAUREAT
INSIDE OUT 2 DOBOARĂ RECORDUL

Citește și