• Uneori, durerile de spate pot deveni insuportabile.
  • Hidromasajul uscat are loc în timp ce utilizatorul rămâne complet îmbrăcat.
  • O ședință de masaj durează 30 de minute.

Te invit acum la o pauză bine meritată. Îți arăt hidromasajul uscat, foarte căutat în țările vest-europene. Cristian Mihalache a adus conceptul Wellsystem în România.

Este singurul care are licență să comercializeze aceste aparate la noi în țară. 33.000 de euro și zeci de clienți mulțumiți, spune el.

„Am pornit pe acest drum găsind terapie pentru mine sau remediu pentru mine în Germania pe acest dispozitiv și m-am gândit că ar fi atât oportun cât și m-ar încânta să beneficieze și cei din țara noastră de acest tip de relaxare care oferă chiar remediu terapeutic pentru foarte multe afecțiuni”, a spus Cristian Mihalache, owner Wellsystem România.

Recomandări

LA VREMURI NOI, ROȚI NOI
IRAN ȘI ISRAEL CONTINUĂ CONFRUNTAREA
TAYLOR SWIFT, CRITICATĂ DUR DE COURTNEY LOVE
UPT SCHIMBĂ EDUCAȚIA PRIN TEHNOLOGIE
SUNAK PUNE STOP FUMATULUI
VICTORIA BECKHAM A ÎMPLINIT 50 DE ANI

Terapeuții spun că nu există tensiune asupra sistemul circulator și nici transpirație post-masaj.

Principalul avantaj pe care îl văd eu este faptul că îți oferă un nivel de intimitate pe care masajul convențional nu-l dă. Este singurul tip de masaj care se adresează persoanelor cu leziuni ale pielii sau alergii, pentru că nu intră în contact cu nimic”, a spus George Teodorescu, kinetoterapeut.

Hidromasajul uscat este recomandat indiferent de vârstă sau afecțiuni. Tot ce simți sunt două jeturi placute de apă caldă care se mișcă pe corp, din cap până în picioare.

Andreea și Irina se declară îndrăgostite de acest aparat căruia nu i-au găsit comparație.

Am încercat diferite tipuri de masaj, dar niciunul nu a reușit să îmi captiveze atenția așa cum a făcut-o acest aparat”, a afirmat Andreea, clientă.

Această terapie este mult deosebită și aduce multe beneficii în plus față de celelalte terapii pe care le-am testat deja. Fiind bazată pe hidromasaj, la bază are energia apei, acționează atât asupra corpului fizic, dar și asupra corpului energetic”, explică terapeutul Irina Iurașcu.