• Este posibil să locuiești pe o navă de croazieră, astfel încât să poți lucra de la distanță de oriunde din lume, în timp ce te bucuri de confortul și experiențele de la bord.
  • Nava are 400 de cabine cu o capacitate de 1.074 de pasageri.
  • De asemenea, va exista un spital cu program non-stop, cu vizite medicale gratuite.

Acum este posibil să te muți să locuiești pe o navă de croazieră, astfel încât să poți lucra de la distanță de oriunde din lume, în timp ce te bucuri de confortul și experiențele de la bord. Life at Sea Cruises este prima navă de croazieră din lume concepută special pentru oaspeții care doresc să navigheze, să trăiască, să muncească și să exploreze din casa lor de pe mare. Nava MV Gemini va naviga fără întrerupere timp de trei ani.

Pentru un preț care începe de la mai puțin de 30.000 de euro pe an, pasagerii (sau chiriașii) se vor bucura de vizite medicale gratuite, de Wifi de mare viteză și chiar de posibilitatea de a-și invita prietenii și familia la bord. Prețul include, de asemenea, alcool la cină, precum și băuturi răcoritoare, sucuri, ceai și cafea toată ziua, spălătorie, taxe portuare și serviciu de curățenie. Toate mesele sunt, de asemenea, incluse.

Călătorie de trei ani

Călătoria de trei ani va acoperi mai mult de 130.000 de mile marine (peste 240.000 km) și va face escală în 375 de porturi din 135 de țări de pe toate cele șapte continente. În această super călătorie se va vizita multe dintre locurile emblematice ale lumii, de la Christ the Redeemer din Rio de Janeiro și Taj Mahal din India la situl arheologic Chichen Itza din Mexic, piramidele din Giza din Egipt, cetatea Machu Picchu din Peru și Marele Zid Chinezesc, precum și călătorii în 103 insule tropicale. Dintre aceste 375 de porturi, 208 vor fi escale de noapte, ceea ce vă oferă timp suplimentar la destinație.

Recomandări

NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
UK: FETELE ÎNTREC BĂIEȚII LA FUMAT
MORIȘCA DE PE MOULIN ROUGE A CĂZUT
ACȚIUNILE META SE SCUFUNDĂ
RUSIA SPUNE NU REZOLUȚIEI

Nava are 400 de cabine cu o capacitate de 1.074 de pasageri. Datorită naturii călătoriei de lungă durată, pe lângă facilitățile tradiționale ale navelor de croazieră, mesele și divertismentul, Gemini va fi echipat cu facilități de lucru la distanță. Compania promite un centru de afaceri complet cu săli de ședință, paisprezece birouri, o bibliotecă de afaceri și un lounge cu acces gratuit pentru pauze de cafea.

Beneficii fiscale

De asemenea, va exista un spital cu program non-stop, cu vizite medicale gratuite. Compania evocă, de asemenea, posibilitatea de a avea beneficii fiscale suplimentare atunci când se lucrează ca rezident internațional la bordul navei”. Profesioniștii au nevoie de conectivitate, de dotări și funcționalități adecvate pentru a-și face treaba”, a declarat Mikael Petterson, director general al Life at Sea Cruises, adăugând că nicio altă navă de croazieră nu oferă clienților săi o astfel de flexibilitate”.

Cabinele variază de la cabinele interioare virtuale, cu prețuri de sub 30.000 de dolari pe an de persoană (aproape 180.000 de dolari pentru o călătorie de trei ani pentru două persoane), până la apartamentele exterioare cu balcon, care sunt de două ori mai mari și ajung până la aproximativ 110.000 de dolari pe an de persoană. Pasagerii trebuie să se înscrie pentru călătoria de trei ani, deși compania lansează o schemă de împerechere prin care pasagerii vor putea împărți” o cabină cu o altă persoană, intrând și ieșind din itinerariu. De exemplu, două cupluri ar putea cumpăra o cabină pentru întreaga călătorie și apoi ar putea împărți călătoria între ele. Călătorii singuri beneficiază de o reducere de 15% din tariful pentru două persoane. Este necesar un avans minim de 45.000 de dolari.

Crăciunul în Brazilia

În afară de centrul de afaceri de la bord, va exista o gamă completă de divertisment cu punți de plajă, piscină, centru de wellness, auditoriu și mai multe opțiuni de luat masa, deși detaliile complete nu au fost încă dezvăluite. Va exista, de asemenea, o sală de sport completă și posibilitatea de cursuri de dans.

În timpul navigației, au fost marcate câteva date strategice, printre care, de exemplu, petrecerea Crăciunului în Brazilia și a Revelionului în Argentina. Nava va călători spre sud de-a lungul coastelor sudice până în Antarctica, va face un salt pe insule în Caraibe și va cuprinde ambele coaste ale Americii Centrale, apoi va urca pe coasta de vest a Americii de Nord până în Hawaii. Printre escalele din Asia se numără Japonia, Coreea de Sud (inclusiv insula Jeju) și China. De asemenea, acoperă majoritatea destinațiilor clasice din Asia de Sud-Est, de la Bali, Da Nang în Vietnam și coasta cambodgiană până la Bangkok, Singapore și Kuala Lumpur.

Minunile timpului

De asemenea, va face escală în Australia și Noua Zeelandă și va traversa insulele din Pacificul de Sud; va călători prin India și Sri Lanka; va vizita Maldivele și Seychelles înainte de a se îndrepta spre vestul Africii, ajungând în Zanzibar și apoi în Cape Town și pe coasta de vest a continentului, cu escale în insule precum Sfânta Elena, Insulele Canare și Madeira. De asemenea, va naviga prin Marea Mediterană și prin nordul Europei. Pe toate aceste rute, unele dintre opriri includ lista companiei cu 13 minuni ale lumii”, care reprezintă o călătorie în timp, deoarece include Farul din Alexandria, Colosul din Rodos, Templul lui Artemis din Efes și statuia lui Zeus din Olimpia, toate distruse în antichitate.