• Pompierii intervin în zona Calea Giuleşti pentru stingerea a trei vagoane de tren, dezafectate, aflate pe o linie secundară.
  • Incendiul s-a extins la înca un vagon al unei garnituri de tren, garată în apropiere.
  • Interventia se desfasoara cu dificultate din cauza accesului dificil al autospecialelor.

Pompierii intervin în zona Calea Giuleşti pentru stingerea a trei vagoane de tren, dezafectate, aflate pe o linie secundară. Incendiul s-a extins la înca un vagon al unei garnituri de tren, garată în apropiere.

ISU Bucureşti acţionează cu şase autospeciale de stingere, iar alte patru sunt în deplasare spre caz. Pana in acest moment nu sunt persoane ranite.

Interventia se desfasoara cu dificultate din cauza accesului dificil al autospecialelor. Din cauza arderii generalizate se degaja foarte mult fum, mai precizează ISU.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

În jurul orei 10:00 IUS a amimţat că la locul incendiului mai rămân 4 autospeciale de stingere şi că se lucreaza pentru stingerea ultimelor focare. Va fi necesara verificarea tuturor vagoanelor.

In interiorul unor vagoane se gaseau materiale din lemn, mase plastice, anvelope, iar la mica distanta se gasesc alte vagoane dezafectate, care au fost cuprinse de incendii in anii precedenti.

CFR Călători anunţa că au fost afectate în total 9 vagoane, dar că acestea erau dezafectate şi, drept urmare, nu se consemnează pagube materiale.