• Un brand canadian de ketchup a lansat o variantă neobișnuită a unui desert popular de vară.
  • Oferta este unică și disponibilă doar în anumite locații.
  • Nu este primul experiment interesant al French’s în comercializarea ketchup-ului lor.

Un brand canadian de ketchup a lansat o variantă neobișnuită a unui desert popular de vară: înghețata cu aromă de ketchup.

Oferta este unică și disponibilă doar în anumite locații. Desertul cu gust de ketchup a fost creat în colaborare cu Happy Pops, o companie canadiană de înghețată, axată pe ingrediente naturale, fără gluten.

Aroma savuroasă a înghețatelor provine de la roșii 100% canadiene spun creatorii ei, potrvit CNN.

Recomandări

CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY DEVINE VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT
JILL BIDEN A SCRIS O CARTE PENTRU COPII

Îmi place să creez bunătăți inovatoare care să facă apel la gusturile diverse din Canada”, a declarat fondatoarea Happy Pops, Leila Keshavjee. Am început Happy Pops pentru a aduce canadienilor arome naturale și artizanale, așa că sosul nostru preferat cultivat la nivel local este o asociere perfectă”.

Îndrăzneții culinari pot încerca gratuit acest desert în locațiile French’s din Vancouver, Toronto și Leamington din Canada. Iar combinația de arome va fi, de asemenea, în beneficiul unei cauze importante.

Pentru fiecare înghețată vândută, French’s va dona două mese către Food Banks Canada pentru a rezolva problema insecurității alimentare din Canada”, spun creatorii.

Nu este primul experiment interesant al French’s în comercializarea ketchup-ului lor. În 2019, brandul a împărțit provizii și ketchup fanilor din Toronto până în Ontario cu un Thank You Truck” pentru a sărbători Ziua Canadei.