• Michael Packard este scafandru profesionist şi realizează adesea scufundări în ocean pentru a pescui homar
  • Bărbatul a devenit involuntar captura unei balene cu cocoaşă
  • Pentru a se elibera, a început să se zbată pentru a-i transmite animalului că ceva nu este în regulă

Americanul Michael Packard, scafandru profesionist, obișnuia să se scufunde pe fundul oceanului pentru a pescui homar. La un moment dat, a fost prins în lanțul trofic al unei balene cu cocoașă și a remarcat că a fost înghiţit complet de mamiferul uriaș, scrie Mediafax.

Michael Packard este scafandru profesionist şi realizează adesea scufundări în ocean pentru a pescui homar. Însă, de această dată, bărbatul a devenit involuntar captura unei balene cu cocoaşă.

În timp ce se afla pe fundul nisipos al oceanului căutând homari, americanul a fost prins în lanţul trofic al uriaşului mamifer, când a remarcat că a fost înghiţit complet de acesta.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

Dintr-o dată, am simţit cum mă trage ceva şi am văzut deodată totul complet negru”, rememorează Packard, după ce a fost externat din spitalul Cape Cod. La scurt timp, bărbatul şi-a dat seama că a fost înghiţit de o balenă.

Pentru a se elibera, a început să se zbată pentru a-i transmite animalului că ceva nu este în regulă. Stânjenită de mişcările bărbatului îmbrăcat în costum de scafandru, balena l-a scos afară, la suprafaţa oceanului.

Incidentele în care balenele cu cocoaşă înghit oameni sunt rare. Esofagul acestei specii de balenă este mult prea mic pentru a înghiţi un om, dar în situaţii extraordinare când acest fapt se întâmplă, acestea sunt incomodate şi îi elimină pe gură la suprafaţa apei.