• Britney Spears se poate baza întotdeauna pe fanii ei.
  • Îngrijorați de faptul că și-a suspendat din nou contul de Instagram, fanii au cerut autorităților să o verifice.
  • Autoritățile au explicat că au primit apeluri și că pot confirma că Spears nu este în pericol sau rănită.

Dacă Britney Spears se simte cu adevărat rău, știe că poate conta pe fanii ei pentru a trimite ajutoare la ea acasă. Într-adevăr, tocmai au făcut-o, îngrijorați de faptul că și-a suspendat din nou contul de Instagram.

Gestul vine după ce mass media a relatat că interpreta a avut o criză de nervi” în mijlocul unui restaurant. Dezmințirea soțului ei, Sam Asghari, care a negat că ea a fost pur și simplu supărată” de faptul că alți clienți din restaurant au filmat-o fără consimțământul ei, în mod clar nu i-a convins pe fanii lui Britney Spears.

Totul este bine

După ce contul de Instagram al cântăreței a fost dezactivat, unii fani au cerut autorităților să o verifice. Asta a făcut, evident, poliția, după cum a anunțat purtătorul de cuvânt al biroului șerifului din comitatul Ventura, din California.

Recomandări

NOU COD PENTRU SCHENGEN
CE FAC ELEVII ÎN SĂPTĂMÂNA VERDE
NE-A SALVAT VACCINUL?
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE

Pot confirma că am primit apeluri pe serverul nostru și pot confirma că nu credem că Britney Spears este în pericol sau rănită” , a declarat purtătorul de cuvânt într-o declarație preluată de Page Six, relatează presa franceză.

Autoritățile au explicat că nu au făcut publice alte informații, inclusiv dacă au fost la fața locului din motive de confidențialitate.