• Ideea unei mame din Kentucky poate fi sursă de inspirație pentru tine
  • Angelina Harper a amenajat spații de lucru pentru fiecare din copiii săi
  • Imaginile cu amenajările au devenit virale în mediul online

O mamă din Kentucky a găsit soluția homemade pentru a-și menține copiii concentrați și inspirați pe măsură ce sunt nevoiți să învețe online, pe fondul pandemiei, scrie goodmorningamerica.com.

Dacă nu mai știi cum să gestionezi perioada în care copilul tău trebuie să învețe online, te poți inspira de la Angelina Harper, profesoară de educație pentru copiii cu dizabilități din Louisville. Ea a creat spații de lucru pentru fiecare dintre copiii ei, Aubrie, în vârstă de 8 ani, și gemenii Paige și Peyton, în vârstă de 6 ani.

Ingeniozitatea ei a devenit virală în mediul online după ce a postat trei fotografii pe Facebook, unde a obținut peste 126.000 de like-uri și 29.000 de share-uri. „Cred că este ceva de care se pot folosi multe familii. Încerc să îmi dau seama ce va funcționa în casa noastră. Unele familii ar putea spune: «Avem spațiu limitat, resurse limitate»“, a spus Harper pentru sursa citată.

Recomandări

NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE-A SALVAT VACCINUL?
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
UK: FETELE ÎNTREC BĂIEȚII LA FUMAT
MORIȘCA DE PE MOULIN ROUGE A CĂZUT

Iată ce a făcut: A mers la magazin, a cumpărat plăci de spumă și le-a tăiat pe jumătate. Fiecare spațiu de lucru are numele copilului, o agendă pentru programul zilnic, o lampă, un calendar și un cârlig pentru a agăța căștile. Pe fiecare birou, Harper a adăugat expresii motivaționale precum „poți face asta“, „fă o pauză“ și „te iubim“.

UPDATE: With the outpouring support and request, I've decided it would be easier for me to answer the MANY questions…Publicată de Angelina Harper pe Vineri, 14 august 2020