• Pe o parte a gardului de sârmă ghimpată al unei insule se află o instalație de testare a rachetelor, iar pe cealaltă este un paradis nudist unde familiile și cuplurile își petrec vara complet dezbrăcate.
  • Paradisul nudist Heliopolis a fost fondat în 1932 și este acum casa a 250 de proprietari care se duc pe insulă pentru o vară fără a fi nevoiți să se acopere.
  • Nu numai că hainele sunt puține pe Ile du Levant, dar și tehnologia modernă este la fel, mașinile și electricitatea fiind introduse abia în 1989.

Insula franceză Ile du Levant este formată aproape în întregime din turiști care se plimbă în pielea goală și o bază militară care trage cu rachete. Timp de peste 70 de ani, un gard ascuțit de sârmă ghimpată a separat militarii francezi de toți ceilalți care preferă costumele din ziua de naștere în locul uniformei de camuflaj.

Iubitorii de soare în pielea goală de pe mica insulă aflată la aproximativ nouă mile de coasta franceză a Mediteranei au atât de multă libertate încât chiar și restaurantele și magazinele permit ca totul să se desfășoare.

În mod hilar, punctate de-a lungul relaxantului paradis naturist sunt semne severe pe care scrie „Zona militară. Nu intrați”, relatează Deutsche Welle.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
MICROSOFT LANSEAZĂ A.I. REVOLUȚIONARĂ
SCANDAL CU SÂNGE INFECTAT ÎN UK
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?

Paradisul nudist Heliopolis a fost fondat în 1932 și este acum casa a 250 de proprietari care se duc pe insulă pentru o vară fără a fi nevoiți să se acopere – vânzările de loțiuni de soare trebuie să fie foarte mari.

Guido, în vârstă de 71 de ani, se îndreaptă către insulă timp de șase luni în fiecare an, unde se plimbă cu toiagul afară, chiar și atunci când armata dă drumul la arme în fiecare marți. El a spus: „Nu avem aproape nimic de-a face cu armata”, dar a adăugat că „un pic de zgomot” este „întotdeauna în zilele de marți”.

Pensionarul elvețian spune că el și soția sa Sylvia „trăiesc în libertate fără haine” și că se află pe insulă din 1990, adesea împreună cu cei trei copii și acum cu cei doi nepoți, în vârstă de 11 și 9 ani. El a explicat că a fi dezbrăcați ca unitate familială „pur și simplu nu este o mare problemă”, deși „în principal bărbații” din familie au refuzat să îi viziteze.

Pentru toate părțile intime care se leagănă la vedere, sexul în public este strict interzis pe insulă, chiar dacă nuditatea este regula pe plaje, pe traseul de drumeție și este permisă în anumite restaurante și magazine. Nu numai că hainele sunt puține pe Ile du Levant, dar și tehnologia modernă este la fel, mașinile și electricitatea fiind introduse abia în 1989.

Asistenta dentară Delphine, în vârstă de 57 de ani, care locuiește pe insulă împreună cu partenerul ei Francois, a declarat: „De fapt, este amuzant, dar când nu ai haine pe tine, nu te uiți unul la celălalt. Nu te uiți dacă o persoană este mare sau mică sau orice altceva. Toată lumea este la fel. Este relaxat”.

De cealaltă parte a gardului de sârmă ghimpată, oficialii militari testează materiale de marină, submarine și aeropurtate sau efectuează antrenamente cu cei aproximativ 225 de membri ai personalului care locuiesc pe insulă de luni până joi.