• Învierea Domnului este un bun prilej să le transmiți un gând bun celor dragi
  • Iată o selecție cu cele mai frumoase mesaje și urări de Paște

De Paște, vrei să transmiți un gând bun celor dragi. Aleph News ți-a pregătit o serie de mesaje și urări din care te poți inspira.

Urări de Paște pentru cei dragi

E atâta lumină în jur, pentru fiecare dintre noi. Lasă lumina să intre în casa sufletului tău şi te vei simţi cu adevărat împlinit.

Bucuria vine din lucruri mărunte. Liniştea vine din suflet. Lumina vine din inima fiecăruia. Paşte Fericit!

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI

Cei care se războiesc să aducă pace, cei care se urăsc să ştie să iubească, iar cei bogaţi să înveţe să dăruiască. Hristos a înviat!

În noaptea învierii, când clopotele bat, eu îţi spun din suflet „Hristos a înviat!”.

Lumina şi căldura Paştelui să ne încălzeasca sufletele, să ne lumineze minţile, să ne deschidă inimile spre iubire, credinţa şi iertare. Să fim mai buni, să ne bucurăm din plin de frumuseţea tuturor lucrurilor care ne înconjoară şi să dăruim iubire celor dragi. Sărbători Fericite!

Sărbătoarea Învierii Domnului să-ţi aducă cele 4 taine divine: încredere, lumină, iubire, speranţă. Clipe de neuitat alături de cei dragi şi numai realizări! Hristos a Înviat!“

Hristos a înviat! Să fiți binecuvântați cu bogăție sufletească, cu iubire și cu speranță. Sărbătorile să vă aducă binemeritata pace și sănătate, dumneavoastră și celor dragi. Paște fericit!“

Mesaje haioase de Paște

Mai bine dau MESAJE DE PAŞTE decât să fac minute adiţionale. Mi-am dat salariul ca să umplu masa de bucate tradiţionale.“

„Iepuraşi nenumăraţi/ Să îţi sară buclucaş/ Drept pe covoraş.

Iepuroiul nu mai vine, că nu prea se simte bine. A aflat din Parlament că e criză în buget. Aşa că s-a îmbătat ca să nu fie crizat! PAŞTE FERICIT!

Să paştem cât de mulţi, să paştem toţi deodată, chiar dacă iarba nu-i legală, măcar e tolerată.

Cioc! Cioc! Astăzi am ieşit din ou special pentru tine, să-ţi urez un Paşte fericit cu râsete şi voie bună.

Mi-am făcut „wishlist-ul” de Paşte… te vreau pe tine în grădină, în casă, în gânduri şi în suflet! Dacă dai reply, înseamnă că mi-am primit cadoul, aşa că iepuraşul poate să îşi vadă de treabă anul ăsta!

Să-ţi fie viaţa pufoasă ca un cozonac, fără griji ca a unui miel, colorată ca un ou de Paşti şi luminoasă şi bucuroasă ca Ziua Învierii. Hristos a Înviat!

„Iepuraşul şi-a pierdut agenda cu adrese… Trăieşte sărbătoarea cu adevărat, iepuraşul va simţi şi va ajunge şi la tine. Există un iepuraş care ne aduce fiecăruia dintre noi sentimentul sacru al Învierii Domnului.

Rețeta mea pentru un Paşte Fericit. Ingrediente necesare: un zâmbet larg şi multe persoane dragi în jur. Mod de preparare:

1. Se amestecă o linguriţă de fericire cu zilele petrecute alături de cei dragi.

2. Se frământa bine şi se lasă compozitţa la dospit timp în care stăm la o vorbă cu prietenii dragi.

3. Se presară bucurie după gust şi se serveşte imediat celor dragi. Paşte Fericit!