Irina Tănase, iubita fostului preşedinte PSD Liviu Dragnea, a postat, miercuri seara, pe Instagram, un mesaj de ziua lui, spunând că îi lipseşte şi îşi doreşte să iasă din închisoare sănătos.

În seara asta, m-am îmbrăcat cu halatul tău, pentru că mi-am dorit să te simt cât mai aproape. Şi Pinkie toarce lipită de el, sigur că şi ei îi este dor de tine. Îmi lipseşti atât de mult că nu pot descrie în cuvinte cât de tare mă doare sufletul, te iubesc şi îmi doresc să ieşi de acolo sănătos şi cât mai curând, să vii înapoi acasă, la noi!”, a scris Irina Tănase, iubita fostului lider PSD, Liviu Dragnea, în prezent în închisoare, la Penitenciarul Rahova.

Vezi această postare pe Instagram

In seara asta, m-am imbracat cu halatul tau, pentru ca mi-am dorit sa te simt cat mai aproape. Si Pinkie toarce lipita de el, sigur ca si ei ii este dor de tine. Imi lipsesti atat de mult ca nu pot descrie in cuvinte cat de tare ma doare sufletul, te iubesc si imi doresc sa iesi de acolo sanatos si cat mai curand, sa vii inapoi acasa, la noi! ♥️🥺

Recomandări

AVERTISMENTUL LUI PUTIN CĂTRE OCCIDENT
CUM DEVII MAI PRODUCTIV LA MUNCĂ
ZIUA MONDIALĂ A RECICLĂRII
CUM VA FI VIAȚA ÎN WOVEN CITY
BIDEN FACE BANI PENTRU CAMPANIE
MACRON VA CERE ÎNCETAREA FOCULUI ÎN UCRAINA

O postare distribuită de Irina Alexandra (@irinaalexandrat) pe

Irina Tănase a postat, pe Instagram, şi o imagine în care se vede halatul şi pisica Pinkie.

Liderul PSD Liviu Dragnea a fost condamnat, în 27 mai 2019, la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare, în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia de Protecţie a Copilului Teleorman.