Își fac timp pentru toate. Înainte sau după vot, românii au mers să se relaxeze în mall

  • În mall sunt foarte mulți oameni care au venit la cumpărături
  • Oamenii au spus că au fost la vot sau vor merge de acum încolo
  • Pentru ei este un gest civic, simplu, pe care toată lumea ar trebui să îl facă pentru că nu ai dreptul să te plângi dacă tu nu îți faci datoria de cetățean

Știi că sunt și oameni care nu votează și preferă doar să se relaxeze, dar sunt și alții care au ales să facă și una și alta. Laura, corespondent Aleph News, a aflat unde se duc aceștia din urmă.

Laura Albu, corespondent Aleph News: „În mall sunt foarte mulți oameni care au venit la cumpărături. Însă, toți cei cu care am vorbit au spus că au fost la vot sau vor merge de acum încolo. Spun că da, și-au făcut timp pentru toate astăzi.“

De ce consideră important să își aleagă primarul și consilierii?

Pentru ei este un gest civic, simplu, pe care toată lumea ar trebui să îl facă pentru că nu ai dreptul să te plângi dacă tu nu îți faci datoria de cetățean. De asemenea, consideră că dacă ei și-au făcut datoria de cetățeni, și cei din consiliu și primarii ar trebui să își facă datoria mult mai bine în utmătorii 4 ani pentru cetățenii din orașele lor.

Ce vor de la următorii primari?

Vor mai multă ordine, mai multă infrastructură și condiții mai bune în spitale. Cei care merg cu transportul în comun vor mai multă siguranță pentru ei și copiii lor.