Isterie la deschiderea unui nou Lidl care vindea PS4 la 95 euro. Doar gazele lacrimogene au dispersat mulțimea. VIDEO

Goana după PS4 la 95 de euro. A fost nevoie de gaze lacrimogene pentru dispersarea mulțimii la deschiderea unui nou Lidl în Franța Sursa foto: captură foto Twitter / @Dauvers70
  • Un nou magazin Lidl din regiunea Paris a atras interesul unui număr mare de clienţi.
  • Lidl a oferit console PS4 la un preţ foarte mic.
  • Din cauza faptului că oamenii nu au respectat măsurile de distanţare socială, magazinul a decis să nu deschidă.

Peste 400 de oameni au venit pentru a beneficia de pe urma unei oferte extrem de atractive propusă cu ocazia deschiderii unui nou magazin Lidl în regiunea Paris: un Playstation 4 (model slim de 500 GB) vândut cu 95 de euro în loc de 299 de euro. Oferta a fost popularizată prin intermediul unei platforme de reduceri valabile online şi în magazine.

Conducerea magazinului a decis în ultima clipă să amâne deschiderea din cauza faptului că oamenii veniţi în număr mare nu au respectat normele de distanţare socială: „Perspectiva acestei vânzări a atras un număr foarte mare de oameni şi credem că nu sunt îndeplinite condiţiile de securitate pentru a menţine deschis supermarketul”.

Oamenii au aşteptat mai multe ore, unii chiar din ziua precedentă, dar degeaba. Decizia i-a înfuriat pe aceştia iar jandarmeria a intervenit pentru a dispersa mulţimea. Forţele de ordine au folosit gaze lacrimogene, iar câteva persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Magazinul se va deschide oficial în cursul acestei săptămâni. Cu toată vâlva creată, Lidl nu va menţine oferta pentru PS4, vânzarea consolei este definitiv anulată.