• Mihai Fernando Vasile a fost găsit cu ajutorul unei emisiuni TV şi a trăit sub identitate falsă.
  • Adolescentul român s-a reîntors la familie fără a da nicio explicaţie iubitei cu care locuia de 6 ani.
  • Poliţia italiană l-a oprit de mai multe ori, dar nu a descoperit adevărul.

Povestea lui Mihai Fernando Vasile a făcut înconjurul Italiei după ce a fost regăsit la 8 ani de la dispariţie. Familia a cerut ajutorul emisiunii transmise de Rai3, “Chi l’ha visto” (VIDEO)

Băiatul a plecat de acasă când avea doar 16 ani. A fost găsit în oraşul Genova după ce mai mulţi telespectatori au sunat la emisiune. El cerşea în faţa Poştei Centrale şi era cunoscut de trecători. După ce şi-a reîntâlnit familia, s-a întos în oraşul Paolmbara Sabina, la 40 de km de Roma.

Iubitei cu care locuia, Kami, i-a spus la telefon că va lipsi o perioadă din motive familiale. Într-un interviu acordat postului local de televiziune TeleNord, fata a povestit că a aflat de la televizor cine este iubitul ei cu adevărat.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Ani buni, românul s-a dat drept Nando Luttazzi, născut la Roma în 1986. Acelaşi nume îl prezenta şi poliţiei de fiecare dată când a fost oprit. Cu toate că nu avea acte, autorităţile nu s-au autosesizat, ceea ce demonstrează că Nando Luttazzi există cu adevărat. În schimb, Mihai Fernando Vasile a dus o existenţă fantomatică, afirmă Kami. Refuza să-şi caute un serviciu şi prefera să cerşească în centrul oraşului Genova. Nu voia să apară în fotografii pe reţelele sociale şi se irita când prietenii îi spuneau că are trăsături de român.