• Jennifer Lopez și Ben Affleck au avut o nuntă modestă la miezul nopții în Las Vegas.
  • Cuplul de superstaruri, care s-a împăcat anul trecut, a așteptat la coadă și a mers la o capelă despre care Lopez a spus că ,,a avut amabilitatea de a rămâne deschisă” cu câteva minute după miezul nopții pentru a se putea căsători.
  • Jennifer Lopez a mai fost căsătorită de trei ori, inclusiv cu artistul Marc Anthony cu care are gemeni. Ben Affleck a fost căsătorit cu actriţa Jennifer Garner, cu care are trei copii. 

Jennifer Lopez şi Ben Affleck s-au căsătorit sâmbătă în Nevada, la 18 ani după încheierea primei lor relaţii, potrivit presei străine.

Cuplul şi-a anunţat căsătoria într-un newsletter trimis de Lopez în care dezvăluie că cei doi au zburat în oraşul deşertic Nevada pentru a obţine certificatul de căsătorie şi s-au căsătorit sâmbătă seară la o capelă, potrivit Reuters.

Dragostea este frumoasă. Dragostea este bună. Şi se dovedeşte că dragostea este răbdătoare. Răbdătoare timp de douăzeci de ani. Exact ce ne-am dorit„, a scris Lopez în newsletter.

Recomandări

BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
EMMA STONE ÎȘI DEZVĂLUIE NUMELE REAL
CE FACEM CU POLUAREA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN
ECONOMIA AMERICANĂ ÎNCETINEȘTE
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE

Newsletterul era semnat Doamna Jennifer Lynn Affleck„, potrivit Los Angeles Times.

Lopez a postat o fotografie pe reţelele de socializare în care apare în pat, purtând verighetă.

facebook J.LO

Cântăreaţa de 52 de ani şi-a anunţat logodna cu actorul Ben Affleck în aprilie într-un mesaj video scurt în care, vizibil emoţionată, purta un inel cu piatră verde.

Cele două vedete au stârnit interesul anul trecut după ce au dat o nouă şansă cuplului lor, supranumit ,,Bennifer” la începutul anilor 2000.

Jennifer Lopez şi Ben Affleck s-au cunoscut în 2002, pe platourile de filmare ale filmului ,,Gigli„, considerat în general un eşec, iar relaţia dintre cele două vedete a fost urmărită îndeaproape de paparazzi. Căsătoria lor, programată în 2003, a fost amânată, ulterior cei doi anunţând sfârşitul relaţiei, în 2004.

Jennifer Lopez a mai fost căsătorită de trei ori, inclusiv cu artistul Marc Anthony cu care are gemeni. Ben Affleck a fost căsătorit cu actriţa Jennifer Garner, cu care are trei copii.