• Jennifer Lopez și Ben Affleck au avut o nuntă modestă la miezul nopții în Las Vegas.
  • Cuplul de superstaruri, care s-a împăcat anul trecut, a așteptat la coadă și a mers la o capelă despre care Lopez a spus că ,,a avut amabilitatea de a rămâne deschisă” cu câteva minute după miezul nopții pentru a se putea căsători.
  • Jennifer Lopez a mai fost căsătorită de trei ori, inclusiv cu artistul Marc Anthony cu care are gemeni. Ben Affleck a fost căsătorit cu actriţa Jennifer Garner, cu care are trei copii. 

Jennifer Lopez şi Ben Affleck s-au căsătorit sâmbătă în Nevada, la 18 ani după încheierea primei lor relaţii, potrivit presei străine.

Cuplul şi-a anunţat căsătoria într-un newsletter trimis de Lopez în care dezvăluie că cei doi au zburat în oraşul deşertic Nevada pentru a obţine certificatul de căsătorie şi s-au căsătorit sâmbătă seară la o capelă, potrivit Reuters.

Dragostea este frumoasă. Dragostea este bună. Şi se dovedeşte că dragostea este răbdătoare. Răbdătoare timp de douăzeci de ani. Exact ce ne-am dorit„, a scris Lopez în newsletter.

Recomandări

7 LOCAȚII „BRIDGERTON"
CELE MAI VECHI DOVEZI ALE FUZIUNII
MAI SLĂBEȘTE-NE
SOPHIE TURNER, DESPRE DIVORȚUL DE JOE JONAS
VEZI WORLD PRESS PHOTO LA UNIVERSITATE
NOI IMAGINI ÎN CAZUL LUI „DIDDY"

Newsletterul era semnat Doamna Jennifer Lynn Affleck„, potrivit Los Angeles Times.

Lopez a postat o fotografie pe reţelele de socializare în care apare în pat, purtând verighetă.

facebook J.LO

Cântăreaţa de 52 de ani şi-a anunţat logodna cu actorul Ben Affleck în aprilie într-un mesaj video scurt în care, vizibil emoţionată, purta un inel cu piatră verde.

Cele două vedete au stârnit interesul anul trecut după ce au dat o nouă şansă cuplului lor, supranumit ,,Bennifer” la începutul anilor 2000.

Jennifer Lopez şi Ben Affleck s-au cunoscut în 2002, pe platourile de filmare ale filmului ,,Gigli„, considerat în general un eşec, iar relaţia dintre cele două vedete a fost urmărită îndeaproape de paparazzi. Căsătoria lor, programată în 2003, a fost amânată, ulterior cei doi anunţând sfârşitul relaţiei, în 2004.

Jennifer Lopez a mai fost căsătorită de trei ori, inclusiv cu artistul Marc Anthony cu care are gemeni. Ben Affleck a fost căsătorit cu actriţa Jennifer Garner, cu care are trei copii.