• Johnny Depp i-ar fi interzis fostei sale soții, Amber Heard să joace scenele nud, se arată într-un document prezentat la tribunal.
  • Actorul nu era de acord nici nu ținutele sexy pe care Amber le îmbrăca pe covor roșu.
  • Depp spune că nu a vrut ca soția sa să fie văzută ca un obiect sexual, prin urmare i-a dat un sfat profesional.

Johnny Depp a spus la audiere că se simțea „inconfortabil vis-a-vis de ideea ca Amber să joace nud” prin urmare i-a comunicat fostei sale soții că nu e neapărat să apară goală în filme, scrie The Guardian.

Avocații lui Amber Heard spun că actrița a ajuns până la punctul în care ascundea de Johny Depp scenele nud pe care trebuia să le joace. Totodată aceștia spun că actorul în vârstă de 57 de ani nu era deacord nici cu ținutele sexy pe care Amber le purta pe covorul roșu. Prin urmarea, avocații afirmă că dovezile sugerează faptul că în ultimii doi ani de căsătorie, încrederea dintre cei doi s-a destrămat pe măsură ce Depp i-a interzis fostei soții să se îmbrace sexy și totodată să joace în scenele nud.

Pe de altă parte, Depp spune că nu a vrut decât să aibă grijă de imaginea lui Amber și nu i-a interzis aceste lucruri pentru a o controla, ci doar îi dădea un sfat profesional.

Depp a dat în judecată compania care deține The Sun, News Group Newspaper. Procesul îl vizează şi pe editorul executiv, Dan Wootton.

Wootton este acuzat de calomnie în urma unui articol apărut în aprilie 2018 şi în care îl descria pe Depp ca „agresor al soţiei”. Vedeta de la Hollywood şi-a acuzat fosta soţie, actriţa Amber Heard, de relaţii extraconjugale. Totodată el a susținut că soția sa era violentă și manipulatoare.