• Statistica magazinului online Jucării Vorbărețe arată că anul acesta față de 2019 a crescut cu 40% vânzarea la produsele Montessori
  • Jucăriile educative din lemn dezvoltă atenția și îndemânara copiiilor
  • Prețurile variază între 8 și 239 de lei

Răzvan are 1 an și 8 luni și are zeci de jucării Montessori cu forme geometrice și încuietori. Sunt jucării interactive și educative, care îi dezvoltă motricitatea.

Elena, mama lui, care este psiholog clinician și psihoterapeut integrativ, se joacă cu Răzvan și câte 3-4 ore pe zi. În tot acest timp, televizorul și telefonul rămân închise, ca să nu îi distragă atenția de la învățare.

Elena Gheoculescu, mamă și psihoterapeut integrativ: „Pe lângă văz și auz implicăm și tactilul ceea ce face ca procesul de învătare să fie unul mult mai plăcut și atractiv. Dezvoltă îndemânarea, atenția, abilitățile motricității fine, abilități atât de necesare viitorului școlar și viitorului adult care are nevoie să își organizeze timpul și activitățile cotidiene.”

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

În depozitele magazinelor, produsele educative sunt pregătite spre livrare în toată țara. Sunt în topul cadourilor pentru Crăciun, mai ales că sunt recomandate copiilor de la câteva luni, până la 10 ani.

Este o colecție de materiale foarte căutate de către părinți, pentru că au rezultate spectaculoase. Încurajează copilul să descopere să lucreze cu propriile mânuțe.

Statistica magazinului online Jucării Vorbărețe arată că anul acesta față de 2019 a crescut cu 40% vânzarea la produsele Montessori. Prețurile variază între 8 și 239 de lei.