Jumătate dintre piscinele de lux din Capitală sunt închise. Cum e atmosfera la cele care s-au redeschis

  • Jumătate dintre piscinele de lux din Bucureşti sunt închise.
  • Preţurile variază, în weekend-uri accesul la piscină este mai scump ca în timpul săptămânii, costă 100 de lei de persoană.
  • Canadianul Joshua recunoaşte la o piscină din capitală că îi place România şi spune că vrea să se mute în Bucureşti.

Dacă te bate gândul să mergi la o piscină de lux în Bucureşti în vara asta trebuie să cauţi cu atenţie, jumătate dintre sunt închise. Patronii evită să te lase să te ascunzi de caniculă, le e teamă să nu izbucnească vreun focar de COVID-19.

Dar să ştii, merită să cauţi şi să îţi faci rezervare. La piscinele care sunt deschise, nu au crescut preţurile: în timpul săptămânii plăteşti 50-70 de lei pe intrate, iar în weekend în jur de 100 de lei. Poţi să întâlneşti şi oameni interesanţi la piscine. Spre exemplu, Simona, care vine la piscină de peste 20 de ani şi Joshua, un canadian care la piscină că s-a îndrăgostit de România.

„Am venit să mă relaxez puţin, să fac puţină mişcare şi mai ales pentru că vin din 1982 la acest hotel”, spune Simona.

Şi străinii se simt bine la piscinele din Bucureşti.

„Readuce vibe-ul verii, mă face să uit de pandemie. Vreau să mă bronzez puţin, mâine mă întorc în Canada şi am venit să mă relaxez puţin, să văd Bucureştiul. N-am mai fost aici până acum. Iubesc România, vreau să mă mut aici”, spune canadianul Joshua.


Dacă vrei să te răcoreşti pe canicula de afară, să ştii că mersul la piscină este cea mai bună alegere. La piscina unui hotel din centrul Capitalei, te poţi relaxa, bronza şi să ai parte de multă distracţie. Accesul îţi este permis şi ţie nu doar turiştilor, trebuie doar să îţi faci o rezervare şi să te bucuri de soare.