• Justin Bieber e bolnav şi opreşte turneul mondial.
  • Cântăreţul, care amânase deja câteva date, a fost nevoit acum să îşi amâne turneul mondial Justice până la o dată ulterioară.
  • Turneul, programat iniţial pentru 2020 înainte de a fi amânat din cauza pandemiei COVID-19, a început în februarie din San Diego şi a poposit în 10 ţări de pe trei continente.

Justin Bieber e bolnav şi opreşte turneul mondial. Cântăreţul, care amânase deja câteva date, a fost nevoit acum să îşi amâne turneul mondial Justice până la o dată ulterioară.

Turneul, programat iniţial pentru 2020 înainte de a fi amânat din cauza pandemiei COVID-19, a început în februarie din San Diego şi a poposit în 10 ţări de pe trei continente.

Pe 6 septembrie, Justin – care se luptă de luni de zile cu sindromul Ramsay Hunt – a anunţat că va lua o pauză pentru a face din sănătatea sa o prioritate. Vestea a fost urmată, la 15 septembrie, de anunţul anulării a 12 date până la 18 octombrie.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
AI ACEEAȘI RUTINĂ LA JOB?
ZELENSKI RĂSUFLĂ UȘURAT
CÎRSTOIU: MANDATUL MEU E PE MASA COALIȚIEI
CE SCOP ARE ISRAELUL

Acum, toate concertele rămase, inclusiv cele programate la Bologna pentru 27 şi 28 ianuarie, sunt considerate oficial amânate. Noile date vor fi stabilite în funcţie de disponibilitatea diferitelor locaţii.

Fanii care au bilete pentru datele amânate ale turneului mondial vor primi veşti de îndată ce vor fi disponibile actualizări, conform ANSA.

Sindromul Ramsay Hunt este o tulburare neurologică rară cauzată de virusul varicelo-zosterian care produce alte două afecţiuni mai cunoscute, varicelă şi zona zoster. După o varicelă acută, virusul poate persista în stare latentă în organism, putând să fie reactivat în anumite condiţii, precum stresul accentuat sau imunodepresia organismului. Justin Bieber este afectat de o paralizie la jumătate din faţă.