• Cântăreţul canadian de muzică pop Justin Bieber a dezvăluit că a fost diagnosticat cu un virus care i-a lăsat jumătate din faţă paralizată.
  • Într-un videoclip postat pe Instagram, Bieber a spus că a luat sindromul Ramsay Hunt, care i-a afectat nervii din ureche şi din faţă.
  • Bieber, în vârstă de 28 de ani, a declarat că este în imposibilitatea fizică de a susţine viitoarele sale spectacole, dar că face exerciţii faciale şi că se aşteaptă să se recupereze.

Justin Bieber spune că se străduieşte să se recupereze după o paralizie parţială a feţei.

Cântăreţul canadian de muzică pop Justin Bieber a dezvăluit că a fost diagnosticat cu un virus care i-a lăsat jumătate din faţă paralizată şi l-a obligat să anuleze unele spectacole viitoare pentru a se concentra pe recuperare, potrivit Reuters.

Într-un videoclip postat pe Instagram, Bieber a spus că a luat sindromul Ramsay Hunt, care i-a afectat nervii din ureche şi din faţă:

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI

„Nu pot să zâmbesc pe partea dreaptă a feţei mele. Această nară nu se mişcă. Deci există o paralizie totală pe această parte a feţei mele”.

Bieber, în vârstă de 28 de ani, a declarat că este în imposibilitatea fizică de a susţine viitoarele sale spectacole, dar că face exerciţii faciale şi că se aşteaptă să se recupereze.

„Va reveni la normal. Este vorba doar de timp şi nu ştim cât timp va fi”.

Bieber şi-a găsit faima la vârsta de 13 ani şi a devenit un fenomen pop global cu melodii precum „Baby” şi „Believe”.

El are două victorii la Grammy printre cele 22 de nominalizări, inclusiv o înregistrare şi un cântec al anului, în acest an, pentru „Peaches”.