• Kamala Harris, propunerea de vicepreședinte SUA din partea democraților, a stârnit vâlvă pe internet
  • A coborât dintr-un avion, în Wisconsin, purtând blugi, un blazer și o pereche de teniși Converse
  • Kamala Harris a vorbit despre ce semnificație au converșii pentru ea

Când te gândești la politicieni, îți vin în minte sacouri, rochii și pantofi clasici. Ei bine, vremurile s-au schimbat.

Kamala Harris, propunerea de vicepreședinte SUA din partea democraților, a stârnit vâlvă pe internet. Ea a coborât dintr-un avion, în Wisconsin, purtând blugi, un blazer și o pereche de teniși Converse.

Kamala Harris a fost invitată la podcastul celebrului magazin de sneakerși, Complex, unde a vorbit despre ce semnificație au converșii pentru ea.

Kamala Harris, propunerea democraților de vicepreședinte: „Îmi iubesc converșii. Îi iubesc. Cred că oamenii nu se așteptau, dar cred că e un statement despre cine suntem cu adevărat. Adică, fiecare dintre noi are un «converse look» în interiorul lui și cred că are legătură cu faptul că toți vrem să ne întoarcem la lucrurile de bază despre cine suntem. Adică, sunt converși… e ca și cum orice trecut ai avea, orice limbă ar fi vorbit bunica ta, toți, la un moment dat din viață, avem un «moment converse»“.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
XI JINPING RESTRUCTUREAZĂ ARMATA
BIDEN CĂLĂTOREȘTE CU MARINE ONE
PAPA VIZITEAZĂ O ÎNCHISOARE DE FEMEI
IOHANNIS CAUTĂ JOB LA C.E.
LIGHT MAKES YOU FEEL BETTER

Senatoarea americană chiar a inspirat designerii de la Complex să creeze o pereche de adidași. Au inscripționat anul 2020 și au atașat pin-uri cu chipul senatoarei. Pe lângă toate astea, au fost inscripționate mesaje de tip Black Lives Matter sau Happiness.