• Kanye West a anunțat pe 4 iulie că intenționează să candideze la alegerile prezidențiale din SUA
  • Artistul a generat confuzie în rândul fanilor, care nu știu dacă preferatul lor va candida într-adevăr
  • În această dimineață, Kanye West a postat o imagine cu chipul său sculptat în Muntele Rushmore, alături de cei 4 foști președinți ai SUA

Chiar dacă votanții și susținătorii lui Kanye West nu știu deocamdată dacă acesta va candida într-adevăr la alegerile prezidențiale, rapperul continuă seria postărilor cu iz politic.

West a postat o imagine pe Twitter, în care chipul său apare sculptat în celebrul monument de pe Muntele Rushmore, alături de cele 4 figuri emblebatice, foști președinti ai SUA.

Candidatura lui Kanye West este încă sub semnul întrebării, după ce acesta și-a anunțat intenția să devină președintele SUA pe 4 iulie. O anchetă New York Magazine arată că West nu va candida, însă echipa rapperului a completat deja formalitățile la Comisia Electorală Federală, întrunind criteriile pentru a intra în cursa electorală.

Kanye West a ratat câteva termene limită în mai multe state, așa că nu va fi pe buletinele de vot în luna noiembrie. Totuși, rapperul va putea fi votat în cel puțin un stat – Oklahoma, care i-a acceptat la timp candidatura.

Donald Trump și Kanye West s-au afișat de mai multe ori în spațiul public, prietenia acestora fiind recunoscută. Atunci când Trump a fost întrebat despre candidatura lui West, acesta a răspuns că anul acesta ar trebui să fie folosit drept un test pentru adevărata cursă electorală din 2024

Într-un sondaj publicat pe 9 iulie, West ar obține 2% dintre voturile americanilor.