• Viitoarea regină a Marii Britanii surprinde prin eleganță.
  • În 2021, valoarea garderobei sale era de 47.595 de lire sterline.
  • Ducesa de Cambridge a ales să poarte ținute chiar și de patru ori.

Kate Middleton a redus la jumătate valoarea garderobei sale față de anul trecut. Ducesa de Cambridge a purtat îmbrăcăminte și bijuterii noi în valoare de 47.959 de lire sterline (aproximativ 58231 euro) în 2021. Mamă a trei copii, Kate este cunoscută pentru pasiunea sa pentru reciclat. De multe ori, aceasta a fost surprinsă purtând ținute de la mărci obișnuite. În 2021, Ducesa de Cambridge a fost văzută purtând aceleași haine și de câte patru ori.

Cea mai scumpă ținută din 2021 a purtat-o în luna septembrie. Kate a îmbrăcat pentru premiera filmului „No Time to Die” o rochie făcută special pentru ea de Jenny Packham în valoare de 4.000 de lire sterline. În ciuda faptului că a optat pentru niște etichete mai scumpe, ducesa a reciclat mai mult ca niciodată pentru angajamentele regale, purtând din cap până în picioare noi look-uri în patru ocazii rare. Ducesa Kate Middleton și-a redus astfel, la jumătate, valoarea garderobei sale față de anul trecut, care era de 47.959 de lire sterline

Chiar și așa viitoare regină cucerește prin eleganță devenind un model pentru femeile din întreaga lume. Fie că poartă o rochie de la Zara sau una personalizată de designeri celebrii, Kate Midedleton a devenit un adevărat fashion icon de când a intrat în familia regală britanică.

Recomandări

SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT
JILL BIDEN A SCRIS O CARTE PENTRU COPII