Kim Jong-un „a înviat din morți“. Coreenii au publicat imagini cu dictatorul, după 20 de zile de absență

People watch a news broadcast, regarding North Korean leader Kim Jong-un, on a television at Seoul Railway Station in Seoul, South Korea, 02 May 2020. According to media reports, North Korean leader Kim Jong-un appeared in public for the first time in 20 days, despite a wave of speculation that he might be gravely sick or even dead. EPA-EFE/ SOUTH KOREA OUT, Image: 516410413, License: Rights-managed, Restrictions: SOUTH KOREA OUT, Model Release: no, Credit line: YONHAP / EPA / Profimedia

Dacă încă mai aveai dubii în ceea ce privește viața lui Kim Jong-un, toate vor fi spulberate după ce vei vedea primele imagini cu el în carne și oase. Liderul Coreei de Nord a apărut în public pentru prima dată după 20 de zile, timp în care au apărut speculații cum că ar fi murit sau, oricum, starea lui de sănătate nu ar fi deloc una bună.

Dictatorul a participat la inaugurarea unei fabrici de fertilizatori. El a fost însoţit la ceremonie de alţi membri ai regimului, inclusiv de sora lui, Kim Yo Jong. 

Rodong Sinmun,  ziarul oficial al Comitetului Central al Partidului Muncitorilor din Coreea de Nord, a publicat mai multe fotografii de la eveniment.

În plus, trebuie să știi că ministrul sud-coreean a catalogat ca fiind „ştiri false“ informaţiile despre intervenţia chirurgicală cardiacă şi despre trimiterea de către China a unei echipe medicale. De asemenea, administraţia din Coreea de Sud a respins, luni, zvonurile care spuneau că Jong-Un ar fi în stare gravă, iar presa de la Phenian a povestit că liderul Coreei de Nord îşi continuă normal activităţile.

Sursă foto: Profimedia

Exit mobile version