• Bob Mackie are o problemă cu Kim Kardashian care a purtat rochia clasică a lui Marilyn Monroe.
  • În opinia lui Mackie, nimeni nu ar fi trebuit să poarte vreodată rochia, cu excepția „zeiței” însăși.
  • „Marilyn a fost o zeiță. O zeiță nebună, dar o zeiță. Ea a fost pur si simplu fabuloasă. Nimeni nu fotografiază așa. A fost conceput pentru ea”, a spus el. „Nimeni altcineva nu ar trebui să fie văzut în acea rochie”.

Bob Mackie, designer-ul care a schițat celebra rochie a lui Marilyn Monroe, o critică dur pe Kim Kardashian.

Bob Mackie avea doar 23 de ani când a schițat designul original al rochiei. La începutul carierei sale, Mackie a lucrat ca desenator de schițe pentru Edith Head, costumiera de la „Paramount” și pentru Jean Louis, pentru care a ilustrat rochia mulată pe piele purtată de Monroe când i-a cântat „La mulți ani președintelui american” de atunci John F. Kennedy în 1962.

Legendarul designer, Bob Mackie, acum în vârstă de 82 de ani, a creat ținute pentru numeroase vedete, de la Cher la Lucille Ball.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI

Designer-ul a declarat că „a fost o mare greșeală” din partea lui Kim Kardashian să poarte rochia la Gala Met din acest an.

„Cred că a fost o mare greșeală”, a spus el pentru „Entertainment Weekly”. „Marilyn a fost o zeiță. O zeiță nebună, dar o zeiță. Ea a fost pur și simplu fabuloasă. Nimeni nu este fotografiat ca ea. Și rochia a fost făcută pentru ea. A fost concepută pentru ea. Nimeni altcineva nu ar trebui să poarte vreodată acea rochie”.

Kim Kardashian a împrumutat rochia strălucitoare de culoare nud de la oficialii lanțului de muzee „Ripley’s Believe It or Not!”, unde rochia veche de 60 de ani a fost depozitată într-un mediu cu temperatură controlată de când a fost cumpărată pentru suma record de cinci milioane de dolari în 2016.

Nu este prima dată când Bob Mackie îi critică dur pe membrii familiei Kardashian. În noiembrie 2021, designerul a spus despre acestea că sunt „celebre pentru că sunt celebre”. De asemenea, le-a acuzat pe celebrele surori că au „copiat” modelele pe care el le-a creat pentru cântăreața Cher de-a lungul anilor.

„Știți, au făcut mulți bani. Câteva dintre ele chiar au copiat ținutele lui Cher, ceea ce este interesant. Nici nu a contat. Am făcut acele modele cu atât de mulți ani în urmă, încât nu îmi fac griji că vor fi copiate sau altceva. Este un fel de compliment, într-adevăr”, a declarat el pentru Page Six.