• Kim Kardashian a stârnit o frenezie de critici, după ce a cumpărat la licitație un colier care i-a aparținut prințesei Diana.
  • Bijuteria a fost purtată de prințesa Diana o singură dată, în 1987, la un eveniment caritabil care a avut loc în Londra.
  • „A distrus deja rochia lui Marilyn, o rochie Alexander Mcqueen și acum are colierul Dianei… Kim Kardashian, nu vei fi niciodată un simbol” , a scris un fan.

Regina Instagramului a stârnit o frenezie de critici, după ce vedeta a cumpărat la licitație un colier care i-a aparținut prințesei Diana.

Rarul colier cu diamante a fost cumpărat de Kim Kardashian, miercuri, 18 ianuarie, cu 200.000 de dolari, potrivit The Guardian.

Bijuteria a fost purtată de prințesa Diana o singură dată, în 1987, la un eveniment caritabil care a avut loc în Londra. Prințesa a asortat colierul, care a fost închiriat de la compania de bijuterii The Garrard, cu o ținută în nuanțe de violet.

Recomandări

BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
CE FACEM CU POLUAREA?
ECONOMIA AMERICANĂ ÎNCETINEȘTE
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE
VENEȚIENII IES ÎN STRADĂ
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
FOTO – Daily Mail

Vedeta are un talent aparte pentru a cumpăra obiecte care au fost deținute anterior de personalități celebre.

Noua bijuterie a lui Kim Kardashian poartă numele de Attalah Cross.

După ce a achiziționat acest colier, vedeta s-a ales cu numeroase critici venite din partea fanilor, scrie Daily Star.

Ce se întâmplă cu Kim Kardashian de a început să cumpere și să poarte articole care au aparținut unor oameni care sunt morți? Mai întâi Michael Jackson, apoi rochia celebră a lui Marilyn Monroe și acum colierul prințesei Diana? Aceste articole ar trebui să se găsească într-un muzeu, nu să fie scoase la licitație” , a fost comentariul unui fan.

Un altul a spus: A distrus deja rochia lui Marilyn, o rochie Alexander Mcqueen și acum are colierul Dianei… Kim Kardashian, nu vei fi niciodată un simbol” .

În ultima vreme, Kim Kardashian a participat la numeroase licitații. Conform TMZ, ea a cumpărat obiecte care au aparținut unor personalități precum Jacqueline Kennedy Onassis sau Elizabeth Taylor.