• Kim Kardashian a lansat o linie de măști, alăturându-se astfel luptei împotriva epidemiei de coronavirus
  • Măștile de protecție au fost sold-out în doar câteva ore de la lansare
  • Prețurile încep de la 8 dolari

Kim Kardashian, care deține brandul de lenjerie intimă Skims, a creat o linie de măști de de protecție reutilizabile. Colecția a fost lansată, sâmbătă, în cinci culori – Nisip, Argilă, Sienna, Cacao și Onyx – cu prețuri începând de la 8 dolari.

View this post on Instagram

NOW AVAILABLE: SKIMS Face Masks in 5 colors at SKIMS.COM. Buy 4 for $25 now and enjoy free shipping on domestic orders, while supplies last. To support the COVID-19 relief work efforts and help protect those on the frontline, SKIMS is donating 10,000 Seamless Face Masks to our charitable partners: @baby2baby, @goodplusfdn, @lafoodbank, and @domesticworkers.

A post shared by SKIMS (@skims) on

Recomandări

LA VREMURI NOI, ROȚI NOI
IRAN ȘI ISRAEL CONTINUĂ CONFRUNTAREA
TAYLOR SWIFT, CRITICATĂ DUR DE COURTNEY LOVE
SUNAK PUNE STOP FUMATULUI
VICTORIA BECKHAM A ÎMPLINIT 50 DE ANI
ȘEFUL NATO A VORBIT CU IOHANNIS

La doar câteva ore distanță, Kardashian și-a anunțat fanii că noua colecție e deja sold-out: „Din păcate, măștile noastre de pe @skims s-au vândut astăzi, dar lucrăm cu partenerul nostru din LA pentru a produce altele cât mai repede posibil“

În plus, brandul vedetei TV donează 10.000 de măști pentru mai multe organizații nonprofit.

De asemenea, compania îi sprijină pe cei afectați de Covid-19, oferind produse esențiale familiilor care au nevoie în valoare de 1 milion de dolari, donații care urmează să fie distribuite între organizațiile de caritate.