• Prinţesa Thailandei este în continuare inconştientă, la mai bine de trei săptămâni de când a leşinat din cauza unei probleme cardiac.
  • Cel mai mare copil al regelui thailandez Maha Vajiralongkorn şi-a pierdut cunoştinţa pe 15 decembrie.
  • Prinţesa Bajarakitiyabha s-a îmbolnăvit în timp ce îşi pregătea câinii pentru o competiţie.

Prinţesa Bajrakitiyabha a Thailandei este în continuare inconştientă, la mai bine de trei săptămâni de când a leşinat din cauza unei probleme cardiace, se arată într-o declaraţie a palatului referitoare la starea de sănătate a potenţialei moştenitoare a tronului, în vârstă de 44 de ani, relatează mass media internțională.

Cel mai mare copil al regelui thailandez Maha Vajiralongkorn şi-a pierdut cunoştinţa pe 15 decembrie, din cauza unei aritmii cardiace severe, rezultată din inflamaţia în urma unei infecţii cu micoplasmă, potrivit unui comunicat emis de palat sâmbătă seara.

„Starea generală a prinţesei este că rămâne inconştientă” , a spus palatul.

Recomandări

POLITICO: IOHANNIS „VÂNEAZĂ” JOB DE TOP
BĂLAN POATE ASIGURA VOT ELECTRONIC
A.I. ÎȚI ADUCE AMINTIRILE DIN COPILĂRIE
ALTMAN ÎNCEPE TRAINING CU URMĂTORUL MODEL A.I.
PROTESTE DE AMPLOARE ÎN GEORGIA
DEFICITUL BUGETAR S-A DUBLAT

Medicii continuă să furnizeze medicamente şi să folosească echipamente pentru a sprijini funcţiile inimii, plămânilor şi rinichilor, precum şi să utilizeze antibiotice în timp ce îi monitorizează îndeaproape starea” , se se arată în comunicat.

Prinţesa Bajarakitiyabha s-a îmbolnăvit în timp ce îşi pregătea câinii pentru o competiţie din nord-estul provinciei Nakhon Ratchasima, unde a fost tratată iniţial, înainte de a fi dusă cu elicopterul la Bangkok.

Ea este unul dintre cei trei copii ai regelui Vajiralongkorn care au titluri formale, ceea ce o face eligibilă pentru tron în conformitate cu legea succesiunii palatului şi constituţia ţării.

Regele încă nu a desemnat oficial un moştenitor şi nu a existat nicio discuţie oficială cu privire la perspectiva ca prinţesa să preia tronul.

Prinţesa Bajarakitiyabha, de profesie avocat, cu diplome de master şi doctorat la Universitatea Cornell, a fost ambasador thailandez în Austria, Slovenia şi Slovacia şi a ocupat funcţii în biroul Procurorului General, Comandamentul Regal de Securitate şi a fpst ambasador thailandez la Comisia Naţiunilor Unite pentru Prevenirea Infracţinilor şi Justiţie Penală.