Povestea asistentei dintr-un spital din Rusia, care și-a pus costumul de protecție peste lenjeria intimă

  • Pozele cu Nadia, asistenta medicală care purta sub echipamentul de protecție doar lenjerie intimă, au devenit virale.
  • Infirmiera spune că a recurs la acest gest din cauza căldurii, în timp ce medicii din spitalul din Tula spun că de fapt nu au uniforme medicale.
  • Nu este pentru prima dată când medicii din Rusia vorbesc despre lipsurile din spitale.
  • Nadia povestește că după acest incident a fost nevoită să-și șteargă toate conturile de socializare.
  • Rusia are al doilea cel mai mare număr de cazuri de coronavirus din lume.

Nadia, infirmiera sexy spune că a purtat doar lenjerie intimă sub echipamentul de protecție transparent, din cauza căldurii, însă medicii dau o altă versiune. Lipsurile din spital le-ar împinge pe asistente să apară sexy în fața pacienților.

Nu au suficiente uniforme medicale

Medicii din spitalul din Tula spun că duc lipsă de haine medicale de unică folosință și refolosibile pe care să le poarte deasupra lenjeriei, scrie Daily Mail.

„Nu avem nimic de purtat. Nu sunt suficiente uniforme medicale pe care ar trebui să le purtăm sub echipamentul de protecție. Crede-mă, nu ne-am dezbrăca dacă ni s-ar oferi un set complet.”, a spus un medic pentru Komsomolskaya Pravda.

Nadia povestește că această faimă venită din senin a obligat-o să-și închidă toate conturile de socializare.

Pacienții, cât și colegii Nadiei spun că tânăra nu a merit să fie pedepsită disciplinar mai ales că s-a oferit să lucreze voluntar pentru a trata bolnavii de Covid. „Întotdeauna am vrut să ajut oamenii, să aduc beneficii, din acest motiv am intrat în medicină”, spune ea.