Localuri în București unde poți mânca ca în Italia, Spania, Grecia sau Turcia

  • Poţi să stai în Bucureşti şi să mănânci ca în Italia, Spania, Grecia sau Turcia.
  • Localurile din Capitală au afaceri anuale de peste 5 miliarde de lei, conform Ziarului Financiar.
  • Aproximativ o treime din totalul de restaurante sunt găzduite de Bucureşti.

Nu mergi în vacanţă, dar poţi să mănânci ca în vacanţă. Dacă îţi e poftă de bucătăria italiană, să ştii că sunt multe restaurante în Bucureşti care ţi-ar putea satisface pofta, printre care şi Lugo. Aici găseşti paste, salate, pizza, toate cu ingrediente de la italieni.

În plus, clienţii sunt atraşi de „Pasiunea noastră, simplicitatea noastră şi dorinţa să fie un preparat autentic italian”, este de părere bucătarul Marco Magri. 

Dacă oscilezi între mâncarea italienească şi cea grecească, Sole D’Italia este restaurantul perfect unde te poţi simţi ca în vacanţă. Găseşti în meniu o mulţime de sortimente de fructe de mare şi calamari, gătiţi exact ca la carte.

„Ce poţi pregăti tu clienţilor astfel încât să se simtă ca într-o vacanţă în străinătate? În primul rând pastele autentice italieneşti, iar apoi fructele de mare. Avem fructe de mare proaspete, calamari. De aici putem face trecerea din Italia în Grecia şi pe toată Coasta Mediterană”, explică bucătarul Alin Barabancea. 

Iar acestea nu sunt singurele opţiuni. De exemplu, dacă eşti iubitor de peşte şi nu ajungi nici la mare, nici la Deltă, îţi poţi satisface pofta în Bucureşti, unde crezi? La Bucătăria lu’ Peşte.