Locurile de veci se vând la preț de lux în capitală. Negocierea se face în faţa produsului, ca la piaţă

Sursa foto: Captură video Aleph News
  • La Bellu, proprietarii vând aceste locuri cu 18.000 de euro
  • Prețul ajunge la 20 de mii de euro în cazul cavourilor deja construite în cimitirul în care se odihnesc Eminescu, Vlaicu și Coandă
  • Negocierea se face în faţa produsului, ca la piaţă!

E scump, dar îl ai pentru totdeauna. Așa își marketează proprietarii de locuri de veci din București marfa. Pentru ei, pandemia e afacere…și o să rămână și după…

Eternitatea costă mai ales dacă vorbim despre locul de veci alături de personalităţile României. La Bellu, proprietarii vând aceste locuri cu mii de euro – vreo 20 în cazul cavourilor deja construite în cimitirul în care se odihnesc Eminescu, Vlaicu și Coandă!

Contactat telefonic, proprietarul unui mormânt din Bellu spune că vinde locul de veci cu 18.000 de euro, acesta fiind ultimul preț. În schimb alții sunt dispuși să mai lase din preț, negocierea se face în fața produsului, ca la piață.

Gabriela Pătrulescu, corespondent Aleph: „Nici cimitirele private nu se lasă mai prejos. Pentru 2-3 metri pătraţi de pământ poţi să plăteşti câteva mii de euro. Asta înseamnă mai mult decât metru pătrat la apartamente, dacă ne gândim că o medie a m2 la apartamente, cel puţin în Bucureşti, variază între 1.200 şi 1.400 de euro”