• Loredana Groza își surprinde fanii cu postări curajoase
  • Vedeta postează multe fotografii și clipuri video sexy
  • Unii o laudă, alții o acuză că are operații estetice

Loredana neagă orice intervenție chirurgicală. Mulți îi spun Madonna a României și o iubesc pentru cum arată și cum cântă. Alții o critică pentru că pare mai tânără azi decât acum 10 ani.

View this post on Instagram

#Slick 🤩

A post shared by LOREDANA (@loredanagroza) on

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Loredana Groza atrage atenția constant cu postările ei îndrăznețe. Într-un story pe Instagram, vedeta a apărut filmată într-un costum de baie sexy, la un salon de masaj. Sunt imagini la care lumea reacționează imediat. Unii o răsfață cu aprecieri ca pe o divă, alții o acuză că a exagerat cu operațiile estetice. Nu există, însă, dovezi clare, iar Loredana neagă orice intervenție chirurgicală.

Nico Ferariu, chirurg estetician: Noi nu știm de ce a considerat să facă acest statement, dacă a fost agasată, poate abuzată într-un fel și poate mulți au fost prea curioși. Eu o felicit pe Loredana pentru că întotdeauna a fost atentă cu esteticul și cu aspectul conform vârstei.

Dacă ne uităm pe fotografii, din fotografii eu observ că există îmbunătățiri la nivelul sprâncenelor, pleoapei superioare, buzelor, nasului, al liniei mandibulare. Cum au fost aduse aceste îmbunătățiri, acest lucru se stabilește când pacientul este față în față cu chirurgul și fiecare pacient beneficiază de confidențialitate absolută

Specialiștii spun că toate vedetele sunt nevoite să apeleze la operații estetice. Cariera lor depinde de muncă și talent, dar și de imaginea pe care o au.

Nico Ferariu, chirurg estetician: „Pacientele din zilele noastre au de exemplu skintight sau tratamente laser care duc la creșterea colagenului – care strâng pielea, asta înseamnă. La nivelul fruntii începem cu tratamente botox sau cu tratamente de hidratare la nivelul pielii frunții. Odată ce ajunge spre 40 de ani majoritatea pacienților au nevoie de botox. Există liftingul de sprancene care poate fi chirugical sau non-chirugical”

View this post on Instagram

#Lacey♠️

A post shared by LOREDANA (@loredanagroza) on