Mâncarea în vid, noua modă. Alimentele nu iau contact cu bacteriile din aer și nu își pierd nutrienții

  • Alimentele vidate nu iau contact cu bacteriile din aer și nu își pierd nutrienții
  • Prețurile unui meniu cu alimente puse în vid costă între 20 și 40 de lei
  • Firma are între 600 – 700 de comenzi pe lună

Create de un chef, aprobate de nutriționist și livrate pentru o săptămână
întreagă, mâncăruri savuroase și sănătoase vin la tine.

Alex și Mihai, doi tineri inventivi din București, au deschis o afacere
cu dependență pentru clienți și gust de profit pentru ei. Gătesc alimentele
doar 10-15%, apoi le pun în pungi și continuă prin metoda sous vide, care continuă prepararea la o temperatură joasă.

Food Kit, cum se numește firma lui Mihai și Alex, are și opțiunea de abonament săptămânal, în care îți creezi singur meniul din ofertele de pe site. Prețul pentru un fel variază între 20 și 40 de lei. Dar merită toți banii, spune Diana, un client fidel.

Diana, client: „Economisesc foarte mult timp. Eu sunt studentă la medicină și de obicei timpul e o mare problemă. Îmi comand în fiecare săptămână. Îmi place foarte mult somonul de la ei și burgerul vegan”.

Alex și Mihai au investit 200 de mii de euro în livrarea kiturilor de mâncare. Pentru că fac mâncare bună și sănătoasă, speră să recupereze banii repede. Au între 600 și 700 de comenzi pe lună și o tratează serios pe fiecare.