• În Marea Britanie are loc Campionatul de Relaxare.
  • Fiecărui concurent îi va fi monitorizat ritmul cardiac înainte de începutul competiției.
  • Cel care va câștiga cele mai multe probe va fi declarat Campionul relaxării.

Te consideri un om puternic, care nu se lasă afectat de provocările zilnice și reușești să treci rapid peste strasul cauzat de diverse dificultăți la job? Ești candidatul perfect pentru a participa la Campionatul de Relaxare din Marea Britanie.

30 de temerari în ale stăpânirii de sine vor încerca să demonstreze că stresul poate fi ținut în frâu. Campionul va fi cel care va avea cel mai bun ritm cardiac după toate probele draconice la care vor fi supuși toți competitorii. Fiecărui concurent îi va fi monitorizat ritmul cardiac înainte de începutul competiției. Concurentul care reușește să se liniștească primul după fiecare probă va fi desemnat câștigător.

Cel care va câștiga cele mai multe probe va fi declarat Campionul relaxării. Printre probele extreme de la Campionatul de Relaxare, la care vor fi supuși concurenții, se numără alarma mașinii, clipuri TV cu puternic impact emoțional sau simularea unui mesaj sensibil trimis persoanei greșite. Una dintre cele mai grele probe va fi cea în care concurenții vor fi obligați să urmărească din nou loviturile de departajare pe care naționala feminină a Angliei le-a câștigat împotriva Nigeriei, în optimile de finală ale campionatului mondial de fotbal feminin.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
TAYLOR ȘI TRAVIS, SURPRINȘI ÎN LAS VEGAS STRIP
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
RAY CHAN A MURIT LA 56 DE ANI

Citește și