• Finlandezii au găsit remediul pentru durerile de cap și stările de vomă
  • Remediul e un aminoacid, L-Cisteină, care costă 1 leu pastila
  • Uite ce te scapă de durerile de cap și stările de vomă după o noapte de beție

Am pentru tine o știre care merită sărbătorită. Chiar și udată. Pentru că, în sfârșit, avem leacul pentru mahmureală. L-au găsit finlandezii, care cred cu tărie în consumul de alcool și multă vreme au fost în top la capitolul ăsta.

Ce te scapă de durerile de cap, stările de vomă și tot ce e mai rău după o noapte de beție e un aminoacid. Se numește L-Cisteină. Cine merge la sală și e fanul suplimentelor a auzit sigur de el. O pastilă costă cam 1 leu la noi. Până acum a fost folosit în tratamentul artritei, dar se pare că are mult mai multe beneficii.

Nu știu de ce, dar știrea asta m-a dus cu gândul la reportajul pe care l-a făcut Ioana Țigănilă, la țară, într-o comună din Prahova. Oamenii de acolo sigur au nevoie de ceva pentru mahmureală, din cauza tratamentului pentru coronavirus pe care îl folosesc.

Recomandări

BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
CE FACEM CU POLUAREA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN
ECONOMIA AMERICANĂ ÎNCETINEȘTE
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE

Reporter: Cu ce vă tratați? – „Cu ţuică fiartă de prună naturală şi vă invit pe toţi care aveţi simptome să veniţi la Şotrile! Eu beau 800 de grame pe noapte, fiartă şi cu piper! E cel mai bun medicament!“.