• O mireasă de 29 de ani poza în timpul exploziei de ieri din Beirut.
  • La o zi după șoc, mireasa și soțul ei povestesc despre experiența șocantă.
  • Deși mireasa iubește Libanul, acum nu mai vrea să locuiască acolo.

Ședința foto-video a unei mirese a fost întreruptă de explozia din Beirut. Cameramanul filma chiar în momentul în care unda de șoc a distrus cel mai frumos moment al tinerilor căsătoriți, iar mireasa a fost zdruncinată de explozie, relatează The Guardian.

Se poate vedea în filmare cum suflul a zdruncinat-o pe mireasă, iar zâmbetul i-a dispărut într-o fracțiune de secundă.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
SCANDAL CU SÂNGE INFECTAT ÎN UK
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
APPLE ADUCE UN NOU MAGAZIN DE APLICAȚII
CE „MIAU” FĂCUT...

Azi, la o zi de la catastrofa care a pus Libanul în genunchi, mireasa povestește despre momentul cumplit prin care a trecut. Uneori nu ai nevoie de mai mult de o fracțiune de secundă pentru a acumula o mulțime de trăiri, care pot oscila de la bucurie la spaimă cât ai clipi.

„O să arăt ca o prințesă. Părinții mei vor fi fericiți”

Israa Seblani, în vârstă de 29 de ani, imortaliza cel mai frumos moment din viața ei, pe o străduță lăturalnică din Beirut. Tânăra radia în momentul ședinței foto, însă zâmbetul i-a fost șters de pe față de unda de șoc a exploziei.

„Mă pregăteam pentru marea zi, de două săptămâni. Eram foarte fericită, așa cum ar fi orice fată în situația asta. O să mă mărit, iar părinții mei vor fi bucuroși când mă vor vedea în rochie albă. O să arăt ca o prințesă”, a mărturisit mireasa Seblani pentru Reuters, într-un interviu.

„Oare o să mor? Cum o să mor?”

„Ce s-a întâmplat în momentul exploziei… nu am cuvinte să descriu… Eram șocată. Mă întrebam ce s-a întâmplat, oare o să mor? Cum o să mor?”, povestește tânăra despre gândurile ce-i treceau prin cap imedit după explozie.

„Am început să ne plimbăm agitați și totul în jurul nostru era extrem de trist. Nu se pot descrie momentele acelea devastatoare, sunetul exploziei…”, a mărturisit mirele, un om de afaceri din Beirut.

După explozie, cei doi miri au încercat să-și revină și să continue momentul mult visat.

„Soțul mi-a zis să continuăm pentru că nu ne putem orpi. Am zis Ok, de ce nu, vom continua. Adevărul este că nu mai puteam să simt momentul așa cum ar fi trebuit. Mergeam, fața mea zâmbea, buzele mele zâmbeau, dar atât. Nimic mai mult. Apoi am fost să cinăm”, explică Seblani, mireasa.

„Îi mulțumesc lui Dumnezeu că ne-a protejat”

Mirii au încercat să intre în hotel, printre dărâmături, să-și recupereze bunurile și pașapoartele. „Ce am văzut în camera de hotel era incredibil”, mărturisește soțul.

Tânăra este îndrăgostită de Liban, însă după explozia aceasta, viața aici nu mai este o opțiune pentru ea.

„Este un dezastru. Au murit mulți oameni, alții, la fel de mulți, sunt răniți. Dar dacă ar fi să mă gândesc la noi, la mine, la soțul meu și la echipa foto-video, cum am scăpat nevătămați, îi mulțumesc lui Dumnezeu că ne-a protejat. Este singurul lucru care mă face să fiu optimistă, să continui să mă bucur de moment și să sărbătoresc nunta”, a povestit mireasa.