• Două femei care au „murit” după ce au fost supuse unor proceduri spitalicești au vorbit despre ceea ce au văzut – una dintre ele spunând că viața de Apoi a fost atât de frumoasă încât ar fi „fericite să moară mâine”.
  • Ambele femei au avut experiențe de moarte clinică în spital, după ce au suferit o intervenție chirurgicală, și spun că Raiul a fost un loc „minunat”.
  • Și, deși nu este cel mai vesel subiect, cei mai mulți dintre noi sunt curioși să afle ce se va întâmpla cu ei după ce vor pleca din acest trup muritor și vor ajunge în Rai (sau în Iad, în funcție de convingerile fiecăruia).

Două femei care au „murit” după ce au fost supuse unor proceduri spitalicești au vorbit despre ceea ce au văzut – una dintre ele spunând că viața de Apoi a fost atât de frumoasă încât ar fi „fericite să moară mâine”.

Este singura certitudine în viață – într-o zi vom muri cu toții.

Și, deși nu este cel mai vesel subiect, cei mai mulți dintre noi sunt curioși să afle ce se va întâmpla cu ei după ce vor pleca din acest trup muritor și vor ajunge în Rai (sau în Iad, în funcție de convingerile fiecăruia).

Recomandări

NEGULESCU IA PREMIU PENTRU ȘTIINȚĂ
HARRY NU PRIMEȘTE MAI MULTĂ SECURITATE
FBI CERCETEAZĂ PRĂBUȘIREA DIN BALTIMORE
FACEM ECONOMIE LA ELECTRICITATE
MEGHAN ÎȘI LANSEAZĂ NOUL BRAND
X PERCEPE O NOUĂ TAXĂ

Medicii ne pot spune ce se întâmplă cu trupul nostru după ce inima noastră încetează să mai bată, dar mai puțin cunoscut este ceea ce se întâmplă cu „sufletul” nostru atunci când trecem în lumea cealaltă, scrie dailystar.co.uk

Singura noastră șansă de a răspunde la această întrebare presupune să ascultăm acele persoane care cred că au „murit” și au revenit la viață.

Două femei care spun că au avut o viziune a vieții de apoi susțin că nu se mai tem de moarte și că „ar muri mâine cu plăcere”.

Ambele femei au avut experiențe de moarte clinică în spital, după ce au suferit o intervenție chirurgicală, și spun că Raiul a fost un loc „minunat”.

Una dintre ele a povestit că s-a întâlnit cu cea mai bună prietenă a ei, care murise cu doi ani înainte, în timp ce cealaltă a spus că i-a întâlnit pe Iisus Hristos, pe Dumnezeu, pe îngeri și pe „trei bărbați foarte bătrâni”.

Dar amândurora li s-a spus că timpul lor nu a expirat și că trebuie să se întoarcă la familiile lor.

Jessie Sawyer și Betty Eadie au retrăit întâlnirea lor cu moartea în cadrul emisiunii americane Inside Edition.

În mod înfricoșător, au existat asemănări între relatările ambelor femei despre ceea ce s-a întâmplat în viața de Apoi.

Betty, care are acum 78 de ani, a avut experiența vieții de Apoi după o operație de histerectomie.

„Eram în camera de recuperare și, dintr-o dată, am simțit că fiecare picătură de sânge se scursese din corpul meu și această senzație că spiritul meu ieșea din corp cu o viteză extraordinară. M-am uitat în jos și mi-am văzut corpul întins pe pat”, a povestit ea în cadrul emisiunii.

„Am știut că am murit și m-am gândit: „Doamne, sunt moartă”.”

Betty a spus că a văzut trei „bărbați foarte bătrâni” care i-au spus că a murit.

Ea le-a spus că își dorea foarte mult să își vadă familia, așa că a „zburat” pe fereastră și s-a dus la casa ei.

„Soțul meu stătea în fotoliu, iar eu stăteam lângă el, eram îngrijorată pentru că nu știa că am murit, nici copiii mei nu știau, iar eu îmi făceam griji pentru ei toți.

„Dar apoi mi s-a dat o idee despre viitorul lor și am văzut că toți vor duce o viață bună.”

Betty a spus că s-a întors pe patul ei de spital și a intrat într-un tunel și într-un spațiu negru, unde s-a simțit „extrem de relaxată și confortabilă”.

La capătul tunelului a fost întâmpinată de o figură. „Era Iisus Hristos”, a spus ea. „M-a îmbrățișat și mi-a spus: „Nu este încă timpul tău.

„Deodată au apărut trei femei – îngeri – și Iisus le-a spus: arată-i tot ce trebuie să știe, iar eu am fost dusă în cea mai frumoasă grădină pe care am văzut-o vreodată, cum nu mai văzusem niciodată pe Pământ.

„Îngerii m-au purtat pe toate planetele și apoi Iisus mi-a spus că trebuie să mă întorc pe Pământ, dar eu nu am vrut.

„Brusc a apărut cel mai frumos om pe care l-am văzut vreodată și era Dumnezeu și mi-a spus că trebuie să mă întorc, iar eu mi-am văzut corpul și m-am reîntors în el.”

Betty a spus că cinci ani mai târziu i-a povestit doctorului ei despre această experiență, iar acesta i-a confirmat că din punct de vedere medical „murise” pentru o scurtă perioadă de timp.

Ea a spus că experiența a fost atât de profundă încât vrea să se întoarcă în cealaltă viață pe care a trăit-o pentru scurt timp.

Jessie, mamă a doi copii, a povestit cum a „murit” la doar 31 de ani, după ce a fost internată de urgență în spital cu hemoragie internă în urma unei proceduri ginecologice.

Acum, la câțiva ani de la această experiență, Jessie spune că nu se mai teme de moarte. „Nu mă tem de moarte, aș putea muri chiar acum și aș fi perfect în regulă cu asta”.

„Dacă mi-ai fi spus acum 10 ani că voi avea o experiență de moarte apropiată, nu te-aș fi crezut, nici măcar nu cred în Dumnezeu.”

Descriind cum a fost „moartea” ei, Jessie a spus: „În depărtare am putut vedea o figură și am recunoscut-o ca fiind una dintre cele mai bune prietene ale mele care murise cu doi ani înainte.

„Am văzut, de asemenea, o lumină strălucitoare și atunci mi-am dat seama că aceasta este moartea, aceasta este moartea mea.”

Jessie a spus că a văzut cum moartea ei i-a afectat soțul și cei doi copii.

„Mi s-a arătat cum moartea mea va avea un impact asupra familiei mele – că cei doi copii ai mei, deși afectați de durere, vor crește și vor avea o viață bună”, a spus ea.

Experiența ei de moarte apropiată nu a durat foarte mult și Jessie a spus că apoi s-a văzut căzând înapoi în corpul ei, „ceea ce a durut”.

Ulterior, ea le-a povestit medicilor ce s-a întâmplat, iar aceștia i-au spus că probabil a murit pentru scurt timp. „Mi-au spus că am fost la limita dintre viață și moarte pentru o vreme”.

Dr. Jeffrey Long, un oncolog care a fondat Fundația de cercetare a experiențelor apropiate de moarte, a declarat că relatările femeilor despre moarte se potrivesc cu ceea ce i-au spus și alții.

„O temă comună pentru oricine care moare pentru o perioadă scurtă de timp este lumina strălucitoare și experiența de ieșire din corp”, a spus el. „Mulți povestesc că se întâlnesc cu rude și chiar cu animale de companie care au murit.

„Cu toate acestea, toate acestea sunt imposibile, deoarece atunci când mori îți cedează creierul, așa că acest lucru este greu de explicat.”